Рівне:

Створення та просування сайтів

З початку року Центрами обслуговування платників Рівненщини надано 177, 7 тисяч адміністративних послуг

Рівненська область 06-кві, 2016, 14:249 prov 815
Для створення максимально комфортних умов отримання комплексу адміністративних послуг в податкових органах у Рівненській області створено та працюють 16 Центрів обслуговування платників (далі – ЦОП) – 9 у головних офісах ДПІ (ОДПІ) та 7 у відділеннях ОДПІ області.
З початку 2016 року ДПІ (ОДПІ) Рівненської області надано 177673 адміністративних послуг, в тому числі в ЦОП надано 171395 адмінпослуг.
Серед них, найбільшим попитом користується послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків; реєстрації книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платникам єдиного податку, книг обліку розрахункових операцій, надання витягу з реєстру платників єдиного податку тощо.
Відзначимо, для зручності платників кожна послуга має інформаційну картку, в якій зазначено інформацію про суб’єкта, що надає адміністративну послугу, нормативно-правові акти, які це регламентують, та умови її отримання. З повним переліком усіх адміністративних послуг, які надаються органами ДФС у Рівненській області, можна ознайомитися на сайті відомства за електронною адресою: httphttp://rv.sfs.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/.
Сервісні центри мають зручну для платників податків та громадян структуру. В одному місці зосереджені всі необхідні послуги: реєстрація, консультація, надання адміністративних послуг, проведення звірок, прийом звітності, видача довідок, робота приймальні громадян.
У зручних для відвідувачів ЦОП місцях знаходяться зразки заповнених заяв та декларацій, а також належним чином оформлені інформаційні картки адміністративних послуг.
Прийом відвідувачів у ЦОП ДПІ (ОДПІ) Рівненської області здійснюється у робочі дні до 18-00 години та два дні на тиждень до 20-00 години, у суботу прийом здійснюється до 16-00 години.
ГУ ДФС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору