Рівне:

Створення та просування сайтів

Чому шукають срібні каблучки Юдора?

Вільна 27-чер, 2017, 11:249 prov 1 362
На жаль, що не кажіть, але останім часом загальний наш добробут став "не те, що раніше". Причини цілком зрозумілі й об'єктивні, всі розуміють, що потрібно терпіти і сподіватися, що це ненадовго. Але, іноді все-таки хочеться або себе трохи потішити, або близькій людині зробити приємний подарунок. А що може бути кращим подарунком? Завжди для дуже багатьох це були прикраси. І якщо раніше намагались звернути увагу на більш престижні золоті прикраси, то тепер доводиться шукати економніший варіант.
Про прикраси з так званого "медичного золота" говорити взагалі не хочеться, тому що крім назви ніякого відношення до золота вони не мають. Так, зовнішня схожість з благородним металом є. Але якщо брати для себе, то ще нічого, а якщо на подарунок - тебе просто не зрозуміють.
Варіант трохи кращий - позолочені вироби. Тут хоч мікрони золота таки є. Але, на жаль, пройде не так багато часу і стануть помітними потертості, які вже не відновлюються (принаймі власними силами).
І нарешті ідеальний на даний момент варіант - срібні вироби (у нашому випадку говоримо про каблучки, хоча те ж саме можна сказати про до сережки, гарнітури, браслети тощо). Хоча срібло і значно дешевше золота, але завжди вважалося дорогоцінним металом. Срібло має такий привабливий вигляд, що багато хто любить його навіть більше золота. Всі знають про антибактеріальні властивості срібла. А найбільш вразливі можуть згадати про силу срібла в боротьбі з різними перевертнями та вампірами))).
Коротше кажучи, що б не говорили, а срібна каблучка буде гідним подарунком як близьким людям, так і собі.
Так, є один недолік - іноді срібло темніє. Але це легко вирішити за десять хвилин у домашніх умовах за допомогою соди або зубної пасти. И вы знову маєте сяючу, як нова, прикрасу.
Отже, а тепер відповідь на запитання - чому вже зараз багато хто шукає срібні каблучки Юдора?
В перекладі з грецького "юдора" - означає "цінний подарунок". Так що вже в назві закладена суть.
Також "Юдора" - це вітчизняний виробник ювелірних прикрас із срібла. Це перша причина для вибору - вітчизняного виробника все-таки потрібно підтримувати, тоді і швидше наше світле майбутнє настане)). Податки - в бюджет, бюджет - для країни.
Друга причина - у виробництві використовується срібло вищої проби - 925, що підтверджено сертифікатом державної пробірної палати України.
Третя причина - практично всі моделі є власною розробкою цього виробника, тобто вони унікальні.
Ну і, мабуть, найголовніша причина - це ціна. Оскільки фірма ще відносно молода, то вартість бренду не включена в ціну і вам не доводиться переплачувати ні за що. Тільки ціна срібла, вартість роботи та мінімальна роздрібна націнка.
В основном каталог каблучок Юдора представлений жіночими моделями.
Ось, наприклад, найпопулярніша - "Діана":

(срібло 6,53г + золота пластина 0,08г). Вартість на даний момент складає 558 грн.
Але є також й чоловічі "печатки"

(срібло 6,43г + золота пластина 0,04г). Всього за 483 грн.
Стіли, розміри та ціни досить різноманітні. Важко все описати, краще побачити своїми очима в розділі. Сподіваємось, що надана інформація буде для вас корисна та ви поділитесь нею з друзями.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору