Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненська золота лихоманка

Актуально 21-сер, 2008, 09:159 prov 1 057
Посудіть самі, протягом семи місяців нинішнього року в області непомірно зріс попит на банківське золото. За даними обласного управління Національного банку України, благородного металу у нашому краї уже продано за цей час на 17 млн. гривень. Для порівняння, торік за аналогічний період населення області купило банківських золотих злитків усього-на-всього на понад 5 млн. гривень.
Цьогоріч активність рівненських товстосумів, які складають основну масу любителів благородного металу, банківські чиновники пояснюють їхньою хронічною боязню, що запаси національної валюти може ненароком з’їсти ненажерлива інфляція. І, відповідно, заможний народ зазнає значних збитків. А вкладені у золото кошти позбавлять хвилювання і ризику втратити заощадження через будь-який фінансовий крах. Золото, як кажуть, воно і в Африці золото...
На сьогодні комерційні банки Рівненщини пропонують на продажу клієнтам золоті злитки 999 проби вагою від 2,2 грама до 1 кілограма. Ціна одного грама благородного металу – у межах 140 гривень.

Ростислав ВАРЖЕЛЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору