Рівне:

Створення та просування сайтів

Луческу обіграв команду Рональдо

Спорт 29-гру, 2005, 13:259 prov 1 257
“Друзі Зідана” — “Друзі Рональдо” — 4:2.
Голи: Трістан 13, 26, Коку 41, Бербатов 69, Абутаріка 82, Почер 90.
“Друзі Зідана”: Куйовіч, Мейра, Калу, Діара, Тимощук, Трістан (Почер 37), Зідан, Кампані, Срна, Малдарасану, Педро Мендес.
Заміни в другому таймі: Старк, Шакарі, Гарсіа, Кранчар, Аль Джабер, Бербатов, Врізас, Откке.
“Друзі Рональдо”: Вайнденфеллер (Рікардо 31), Андраде, Баптішта, Коку, Рональдо, Аду, Рівалдо, Ламбертц, Олісе, Каку.
Заміни у другому таймі: Вугдаліч, Де ла Круз, ван Бюнден, Міятовіч, Гомеш, Файнбер, Шао, Стіб, Рікардо, Штурм.
У німецькому Дюссельдорфі на “LTU Aрені” команда “друзів Зідана” з рахунком 4:2 обіграла збірну “друзів Рональдо” у грі, що отримала назву “матч проти бідності”. Всі кошти, отримані від продажу квитків, прав на трансляцію, а також спонсорська допомога, будуть спрямовані на проекти ООН в боротьбі з бідністю.
За “зірок Зідана” з перших хвилин гри вийшов капітан донецького “Шахтаря” Анатолій Тимощук, який відіграв на своїй позиції в центрі поля всі 90 хвилин і був одним з кращих на полі. Перший тайм за команду “друзів Зідана” зіграв ще один гірник — Даріо Срна, якого заміненили після перерви. До того ж команду “друзів Зідана” очолював “коуч” донецького “Шахтаря” Мірча Луческу, якому допомагав Лотар Маттеус. Збірною “друзів Рональдо” керував Рудді Фелер, а в помічниках у нього був Гус Хіддінк.
Першими рахунок у цій благодійній грі відкрили “зіданівці”. Після пасу Зізу Трістан зіткнувся з голкіпером і перекинув того. За 13 хвилин той же Трістан подвоїв рахунок, пробивши з-під захисника з метрів 10 прямо в кут воріт. Команда “друзів Рональдо” у першій половині гри була практично непомітною, навіть незважаючи на статус товариської. Лише на 41 хвилині після серії ударів з близької відстані Коку забив м`яч у ворота з двох метрів, скоротивши рахунок — 1:2.
У другій половині більш підтягнулися збірники “Зубастика”, але забивали знову партнери Зідана. На 69 хвилині рахунок 3:1 зробив Бербатов. На 82 хвилині “друзі Зідана” скоротили рахунок до 2:3, а на 90 хвилині Почер зробив рахунок 4:2, який став остаточним у цій грі.
Це вже третя зустріч між командами Зідана та Рональдо. Перший матч закінчився перемогою “друзів Зідана” 4:3, а в наступному поєдинку була нічия 4:4.
Варто відмітити, що судив цю гру відомий італієць Пьєрлуїджи Колліна, який відпрацював до середини другого тайму, після чого був замінений.
Після матчу був банкет. Там футболісти могли поспілкуватися в неформальній обстановці. Це чудовий привід обговорити найрізноманітніші питання з колегами із інших клубів, адже не так часто їм вдається зустрічатися.
Відразу після матчу капітан донецького “Шахтаря” Анатолій Тимощук сказав:
— Приємно зіграти в такому матчі і з такими партнерами, тим більше, приємно перемогти.
— Чи готувався ти до цього матчу спеціально?
— Так, готувався. Я перервав свою відпустку в Об»єднаних Арабських Еміратах і декілька днів готувався за індивідуальною програмою в Донецьку. Наскільки підготовка до цього матчу вдалася — судити глядачам.
— Мірча Луческу після гри дав оцінку твоїй грі?
— Він сказав, що все нормально.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору