Рівне:

Створення та просування сайтів

"Західний вогонь" переміг сумських "воронів"

Останні новини 01-чер, 2009, 12:519 prov 1 119
30-31 травня 2009 року на стадіоні «Хімік» пройшли ігри ІІ туру чемпіонату України з бейсболу серед чоловічих команд вищої ліги (дивізіон»Б»), в якому рівненська команда «Західний вогонь» приймала команду «Ворони» (м. Суми).
У першій грі з рахунком 16:2 перемогу святкували рівненські спортсмени. Пітчер команди Ігор Литвинчук своїми подачами не дав шансів суперникам, дозволивши їм здобути лише 2 залікових очки. Кращими у нападі були Сергій Зез, який з чотирьох відбивань зробив 3 відбивання, після якого займав одну базу (однобазових хіта) та 1 хоум-ран, Іван Скринський (1 двохбазовий та 3 однобазових хіта), Дмитро Нєдєлько (1 двохбазовий та 2 однобазових хіта), Андрій Малиновський (3 однобазових хіта), Костянтин Остапчук (2 двохбазових хіта).
У другій грі, згідно регламенту змагань, повинні подавати молоді пітчери 1991 р.н. і молодші. У складі нашої команди гру розпочав Валерій Афонін, якому спочатку вдавалося вибивати з гри суперників. Однак, молодому пітчеру дещо бракувало впевненості та стабільності, і суперники змогли пристосуватись до його подач та здобули 6 залікових очок. Після цього тренер команди Володимир Судимак здійснив заміну пітчера та поставив у гру Івана Скринського. Івану вдалося стримати натиск суперника, а своїми впевненими кидками вирівняти гру та повести за собою партнерів. В кінці гри завдяки хоум-рану Ігоря Литвинчука та 2 однобазовим хітам Андрія Малиновського наші бейсболісти змогли вирвати перемогу з рахунком 14:13.
Третя гра почалася з активних дій рівненських бейсболістів і перший інінг закінчився з рахунком 7:0 на їх користь. Вдало себе проявив пітчер Олександр Гуменюк, який за 5 інінгів дозволив здобути суперникам лише 3 залікових очки. А в 5 інінгу на позицію пітчера вийшов Ігор Литвинчук і не дав жодного шансу в атаці супернику. Серед рівнян в атаці вдало зіграли Ігор Литвинчук, який здійснив вже традиційний хоум-ран, Андрій Малиновський, Іван Скринський. У підсумку перемога з рахунком 13:3 була за командою «Західний вогонь».
У турнірній таблиці рівненська команда займає перше місце, маючи у своєму доробку 6 перемог та жодної поразки.
Наступні ігри команда «Західний вогонь» проведе 04-05 липня в м.Іллічівськ, де буде зустрічатися із ще одним фаворитом змагань – командою «Квінт» (м.Тирасполь), — повідомили з облспортвідділу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору