Рівне:

Створення та просування сайтів

Бюджети в Рівненській області виконуються на 100-103% — Голова Рівненської ОДА

Рівненська область 20-лис, 2009, 11:369 Lobanovskiy 886
Прогнози щодо нереалістичного бюджету 2009 року справджуються. Про це голова Рівненської обласної державної адміністрації Віктор Матчук повідомив напередодні у програмі «Один на один» телеканалу «РТБ».
Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.


Приймаючи Держбюджет на поточний рік , передбачалось, що до березня Кабінет міністрів запропонує на розгляд Верховної Ради відкоригований бюджет. – Судячи з усього для Кабінету міністрів березень ще не настав, хоча надворі вже листопад. Відкоригованого бюджету 2009 року держава так і не побачила. Спостерігаємо падіння ВВП, спад промислового виробництва, а живемо за бюджетом, котрий передбачав його зростання на 1,4%. За таких умов кінці з кінцями в державі звести не можливо, - переконаний Віктор Матчук.
Керівник області зауважив, що протягом декількох місяців відбувались зниження показників бюджету, і тому, доповідати про його виконання та перевиконання було можливим лише завдяки тому, що бюджет занижували щомісяця. Віктор Матчук переконаний, що така «методика» виконання бюджету – це міна уповільненої дії і вона обов’язково колись вибухне. – Кінець року наближається і вже зараз ми бачимо, що усі ті зниження бюджетів, які відбувались упродовж багатьох місяців цього року, призвели до того, що для прикладу, план надходжень до держбюджету для Рівненської області на листопад у двічі більший ніж за жовтень. Зібрати такі кошти за реального стану справ неможливо!, наголошує керівник Рівненщини.
Разом з тим, керівник Рівненщини зауважив, що за вкрай складної ситуації з виконанням Державного бюджету, місцеві бюджети в Рівненській області виконуються, і загроз з їх стовідсотковим виконанням немає. – Ми не бачимо загроз у питанні наповнення місцевих бюджетів, їх виконання складає 100-103%, однак, існують величезні загрози з наповненням Державного бюджету, - каже Віктор Матчук.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору