Рівне:

Створення та просування сайтів

Прізвище нового прем’єра Віктора Матчука не хвилює

Актуально 13-лип, 2006, 10:269 prov 976
У вівторок голова Рівненської облдержадміністрації Віктор Матчук провів першу на цій посаді прес-конференцію. Основною темою розмови були підсумки роботи в першому півріччі. За шість місяців 2006 року, як зазначив Віктор Матчук, область вперше за два останні роки виконала планові показники наповнення бюджету.
Таких показників вдалося досягти завдяки постійному контролю ОДА за недопущенням виплати заробітної платні підприємствами та організаціями області менше встановленого мінімального розміру. Також було активізовано роботу відповідних структур щодо сплати до місцевих бюджетів податків за землю юридичними особами.
За словами Віктора Матчука є в області і ряд проблем. На Рівненщині, зокрема, є дуже низьким рівень іноземних інвестицій. Він складає близько 71,8 долара на людину. За цим показником наша область займає 21 місце в Україні. Також поступово вирішується проблема зарплати в “конвертах”.
Щодо гарячої води у мікрорайоні Північному у Рівному (колишнє керівництво обіцяло, що в цьому районі гаряча вода буде за будь-яких умов), то Віктор Матчук запевнив, що як тільки буде вирішена проблема з газом, тоді можна буде і чекати гарячої води. Але конкретних термінів назвати не зміг.
Не обминули журналісти увагою і ситуації, яка склалася в уряді. Пан Матчук сказав, що про соціалістів можна взагалі забути, як про українську партію.
– Я ще зрозумів би, якби керівництво Соціалістичної партії відкликало свої підписи і розформувалася Помаранчева коаліція. А так як поступили соціалісти, це виглядає трішки негарно.
Щодо можливості обрання на посаду прем’єр-міністра України Віктора Януковича, пан Матчук зазначив, що його не турбує прізвище нового прем’єра. Головне, за його словами, щоб були створені нормальні умови для роботи.
Олександр ШЕРШЕНЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору