Рівне:

Створення та просування сайтів

Голова Рівненської обласної ради має намі звернутися до КРУ

Рівненська область 22-гру, 2009, 10:469 Lobanovskiy 1 119
Звернутися листом до контрольно-ревізійного управління в Рівненській області та інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю в Рівненській області має намір керівництво Рівненської обласної ради.
Про це повідомляє прес-служба одласної ради.


Таким чином обласна рада хоче перевірити здійснення фінансування будівництва загальноосвітньої школи в селі Тинне Сарненського району. Також обласна рада проситиме вищезазначені структури дати оцінку якості і термінів виконання робіт по даному об’єкту.
Відповідний проект рішення за пропозицією голови постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків Олега Хомича депутати підтримали на сесії 18 грудня.
Нагадаємо, що згідно з рішенням обласної ради від 23 січня 2009 року № 1092 «Про обласний бюджет на 2009 рік» на будівництво та коригування проектно-кошторисної документації школи на 1100 учнівських місць в селі Тинне Сарненського району, затверджено видатки в сумі 2 500 000 грн. За інформацією головного управління з питань будівництва та архітектури облдержадміністрації, станом на 1 листопада 2009 року профінансовано 1 156 000 грн., касові видатки склали 957 500 грн., тобто фактично з профінансованої суми невикористаними залишаються 198 500 грн.
Фінансування будівництва та реконструкції загальноосвітніх шкіл здійснюється при виділенні коштів на умовах співфінансування з місцевих бюджетів відповідних районів в обсязі не менше 10 відсотків від передбачених в обласному бюджеті асигнувань. Сарненський районний бюджет виконав своє зобов’язання і профінансував кошти в сумі 500 000 грн. на будівництво школи в селі Тинне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору