Рівне:

Створення та просування сайтів

У Луцьку закликають отримати свої паспорти

Волинська область 05-лют, 2010, 10:129 Lobanovskiy 4 013
В сектор у справах громадянства, іміграції та реєстрації фізичних осіб Луцького міськвідділу УМВС України у Волинській області надійшли бланки документів для отримання громадянами першого паспорта, зміни прізвища, вклеєння нової фотографії, втрати паспорта тощо. Тих, хто здавав документи для оформлення чи переоформлення паспортів, просять якомога швидше їх отримати.
Зі слів завідувача сектору у справах громадянства, іміграції та реєстрації фізичних осіб Луцького міськвідділу УМВС України у Волинській області Валерія Стецюка, тривалий час місто Луцьк, як і вся Україна, не було забезпечене достатньою кількістю бланків паспортів, необхідних для документування громадян. Днями в «паспортний стіл» надійшло декілька сотень таких бланків.
«На сьогодні місто практично повністю забезпечена необхідною кількістю бланків паспортів. Протягом двох найближчих днів ми підготуємо до видачі всі необхідні матеріали і постараємось видати їх громадянам», – запевняє Валерій Стецюк.
З його слів, на сьогодні вже готові до видачі 86 паспортів, зданих у «паспортний стіл» для вклеєння фотографій по досягненню 25-річного або 45-річного віку, 84 паспорти – у зв’язку зі зміною прізвища або втратою документів, 135 паспортів – по досягненню громадянами 16-річного віку, готуються до видачі ще понад близько 70 паспортів.
Сектор у справах громадянства, іміграції та реєстрації фізичних осіб Луцького міськвідділу УМВС України у Волинській області звертається до громадян, які не отримали паспорти, з проханням прийти і отримати свої документи, аби мати змогу безперешкодно проголосувати проголосувати на виборах 7 лютого.
Для зручності громадян працівники «паспортного столу» працюватимуть без вихідних. Попри те, що п’ятниця у «паспортному столі» – неприйомний день, його працівники вестимуть прийом громадян, аби лучани мали змогу забрати свої документи до виборів (з 9.00 до 18.00, обідня перерва – з 13.00 до 14.00). Це можна буде зробити і в суботу (з 9-ї до 16-ї) або неділю (з 8-ї до 22-ї).

Паспорти можна отримати за адресою: м.Луцьк, вул. Кравчука, 12, кабінет №6. Тел. для довідок: (0332) 73-51-03, 73-50-14.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору