Рівне:

Створення та просування сайтів

Якість волинського пива під контролем влади

Волинська область 17-сер, 2010, 09:089 Lobanovskiy 783
В області функціонують три підприємства пивоваріння ВАТ "Павловський пивоварний завод", ВАТ "Луцький пивзавод "Zeman" та ДП "Аверс-Бровар".
Держсанепідемслужба на виконання доручення голови облдержадміністрації Бориса Клімчука перевірила 82 суб''''єкти господарювання, які реалізовують пиво. Виявила 54 факти порушень санітарних норм. За якими на винних посадових осіб накладено штрафів на суму понад 6 тис. грн. та застосовано 7 фінансових санкцій на суму більш як 400 грн. За не проходження медичного огляду від роботи відсторонено 10 осіб та тимчасово припинено експлуатацію 4-х об''''єктів для проведення санітарного дня.
Загалом з реалізації вилучено 90 літрів пива, в якого закінчився термін придатності. Зокрема, у торговому павільйоні с. Облапи Ковельського району в ПП Коваль Т.С. конфісковано по літрі пива "Beks" та "Біле"; у магазині "Оберіг" - дві літри пива "Десант". А за відсутність необхідних документів у підприємця Петручик А.С. із торгового павільйону ур. Гряда Шацького району вилучено 50 літрів бочкового пива ТМ "Чернігівське".

Прес-служба облдержадміністрації
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору