Рівне:

Створення та просування сайтів

Керівництво Львівської ОДА розглянуло питання формування місцевого бюджету на 2011 рік

Львівська область 17-сер, 2010, 09:189 Lobanovskiy 736
Відбулась селекторна нарада під головуванням голови Львівської ОДА Василя Горбаля, на якій також були присутні перший заступник голови ЛОДА Мирон Янків, заступники голови Львівської ОДА Геннадій Дмитренко, Ірина Мошура, Ліляна Гримська. В межах засідання пройшло обговорення питань видаткової частини місцевих бюджетів та використання коштів місцевих фондів охорони навколишнього природного середовища у 2010 році.
«До проведення Ради Регіонів необхідно опрацювати усі проблемні питання по формуванню місцевого бюджету», - зауважив Василь Горбаль.
Також під час наради було зазначено, що у Львівській області зроблено аналіз витрат на загальноосвітні школи та медичні заклади: «Напередодні нового навчального року потрібно забезпечити комплектування шкільної мережі на 2010-2011 навчальний рік у межах наявних фінансових ресурсів з визначенням оптимальних показників з мережі, штатів і контингентів, не допускаючи при цьому зменшення наповнюваності класів, росту кількості педставок з розрахунку на один клас та іншого нераціонального використання бюджетних коштів», - повідомив Геннадій Дмитренко.
«У зв’язку із нерівномірним розташуванням медичних закладів на території Львівщини та плануванням витрат на охорону здоров’я з розрахунку на мешканця при розподілі видатків між місцевими бюджетами в окремих випадках допускаються значні диспропорції. Врегулювати це питання можна шляхом укладання угод між відповідними радами щодо передачі фінансового ресурсу на лікування іногородніх мешканців», - додав Геннадій Дмитренко.
Досліджено також використання коштів місцевих фондів охорони навколишнього природного середовища у 2010 році. «Аналіз поданих селищними та сільськими радами матеріалів засвідчив, що більшість їх мають у своєму розпорядженні екологічні фонди, обсяги яких не дозволяють реалізувати природоохоронні заходи навіть на рівні села.
Така розпорошеність коштів призводить до того, що певна сума місцевих фондів не використовуються та переходить з року в рік. Тому лише концентрація коштів на районному рівні зрушить це питання, будуть успішно вирішуватися локальні екологічні проблеми», - підсумував Геннадій Дмитренко.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору