Рівне:

Створення та просування сайтів

Перші випробування оновленої команди

Спорт 19-сер, 2010, 12:429 Lobanovskiy 1 012
З четверга по неділю у Львові тривав традиційний міжнародний турнір з футзалу „Кубок Львівщини”.

Перші випробування оновленої команди

На старт змагань вийшло вісім колективів, які були поділені на дві групи. Крім українських команд („Лемберг”, „Енергія”, „Тайм” (всі зі Львова), луганська „ЛТК” та МФК „Кардинал-Рівне”), до столиці Галичини приїхали чемпіони Грузії — команда „Іберія Стар”, віце-чемпіони Польщі — команда „Хуртап” та білоруський „Граніт”. У групі з рівнянами змагалися поляки, луганчани та „таймівці”. На жаль, підопічним Юрія Баховського не вдалося здобути бодай очко, вони посіли останнє місце. Проте не потрібно „посипати голову попелом”. Наша команда вперше мала змогу перевірити свої сили у матчах із серйозними суперниками. До цього МФК „Кардинал-Рівне” тренувався у Рівному і не мав можливості провести бодай один товариський поєдинок.
У першому турі рівняни змагалися із поляками. Гравці МФК „Кардинал-Рівне” проявили справжню „гостинність” і поступилися сусідам — 4:6. У нашій команді відзначалися Олександр Басіч (двічі), Вадим Жак та Павло Дармовіс. У другому турі МФК”Кардинал-Рівне” помірявся силами із луганською командою”ЛТК”. І цього разу суперник був сильнішим — 7:6. У рівнян голи забивали Михайло Волянюк (чотири рази), Сергій Піддубний та Віталій Танський. Ще один гол луганчани забили у власні ворота самі. В останньому матчі групового турніру МФК”Кардинал-Рівне” поступився львівському”Тайму” — 3:5. У рівнян відзначалися Юрій Когут, Володимир Сондак та Роман Волох. У підсумку у групі В підопічні Юрія Баховського посіли останнє, четверте, місце. За регламентом змагань МФК”Кардинал-Рівне” у стиковому матчі із білоруським”Гранітом” визначали володаря сьомого місця. На жаль, рівняни поступилися і цього разу — 4:6. Голи у складі рівнян забивали Михайло Волянюк, Роман Волох, Вадим Жак та Павло Дармовіс.
А переможцем”Кубка Львівщини” став місцевий”Тайм”, який у післяматчевих пенальті (основний час 1:1) здолав чемпіона Грузії”Іберія Стар” — 5:3.
Юрій Баховський, головний тренер МФК „Кардинал-Рівне”:
— Відразу хочу сказати, що турнір пройшов на високому рівні. До Львова з’їхалися сильні команди, які представляли різні школи. Було цікаво подивитися на суперників, оцінити свої сили, побачити промахи. Звичайно, результатом виступу незадоволений. Проте їдучи на „Кубок Львівщини”, ми ставили головну ціль — дати пограти всім гравцям, побачити ступінь готовності спортсменів і визначитися зі складом команди. Складно розраховувати на хороший результат, якщо півтора місяця хлопці не мали ігрової практики. Всі тринадцять польових гравців та три воротарі мали можливість проявити себе. Грали не на результат. На жаль, провалили турнір воротарі. Якщо до польових гравців великих претензій немає, то воротарі виявилися неготові. Працюємо над цим питанням. Порівняно з усіма суперниками ми виглядали достойно. Через тиждень команда братиме участь у турнірі в Івано-Франківську. До 30 серпня заявимо гравців на участь у вищій лізі.
Турнір дав змогу виявити проблемні місця, награти у „бойовій обстановці” тактичні схеми. Очевидно, замало у нас було ігор, аби відшліфувати взаємодію гравців. Складно буде грати перші поєдинки у вищій лізі. Попри це ми будемо боротися і битися з усіма суперниками.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору