Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 02-вер, 2010, 15:229 Lobanovskiy 944
Рівненська легкоатлетка Олена Колесніченко (тренер Вадим Подолянко) здобула бронзову медаль на І юнацьких Олімпійських іграх в Сінгапурі. Наша землячка була третьою на дистанції 400 метрів з бар’єрами з результатом 59,25 секунд.
* * *
Відбулася чергова гонка чемпіонату України зі спідвею УЛС-2010. Рівненський “Каскад” приймав червоноградський “Шахтар”. Попри всі зусилля, які доклали господарі, аби виграти, перемогу святкували гості — 50:39. До п’ятого заїзду рівняни були попереду, а до дев’ятого – не відпускали суперника більше ніж на одне очко. На жаль, на більше не вистачило сил. Зусиллями Андрія Карпова, Павела Хліба та Олександра Локтаєва червоноградці схилили шальки терезів на свій бік. У складі “Каскаду” очки набирали: Рафал Оконєвскі та Мацей Кучапа — по 14, Олександр Бородай — 7, Станіслав Огородник та Ярослав Полюхович — по 2. З команди “Шахтар” відзначилися: Павел Хліб та Андрій Карпов — по 12, Олександр Локтаєв — 10, Рафал Трояновскі — 8, Андрій Кобрин — 6, Володимир Тейгел — 2.

* * *
Впродовж двох днів на стадіонах “Авангард” та “Хімік” проходив VIII міжнародний турнір з футболу серед юнаків 1997 року народження, присвячений пам’яті тренера СДЮШОР “Верес” Юрія Шморгуна. За перемогу боролися шість команд, які були поділені на групи. Група А: КС “Тенча 34” (Плонськ, Польща) – “Волинь” (Луцьк) — 1:2, “Волинь” (Луцьк) – ДЮСШ з футболу “Верес” (Рівне) — 1:0, ДЮСШзФ “Верес” (Рівне) – КС “Тенча 34” (Плонськ, Польща) — 1:2. Група Б: “Нива” (Тернопіль) – “BRW-ВІК” (Вол.-Волинський) — 0:1, “BRW-ВІК” (Вол.-Волинський) – ДЮСШ (Костопіль) — 2:0, ДЮСШ (Костопіль) – “Нива” (Тернопіль) — 1:4. У боротьбі за п’яте місце зійшлися ДЮСШзФ “Верес” (Рівне) та ДЮСШ. Основний час не визначив переможця — 3:3. У пенальті сильнішими були рівняни — 4:3.Третє місце посіли волиняни, які перемогли поляків — 2:0. Переможцем змагань стала команда “BRW-ВІК” з Володимир-Волинського, яка впевнено здолала “Ниву” — 4:0. Організатори змагань відзначили подарунками всі команди і вручили індивідуальні призи кожному кращому гравцеві у всіх шести колективах.

* * *
На Білому озері пройшов третій чемпіонат Рівненської області з пляжного футболу. Вісім команд згідно з жеребкуванням утворили дві групи: А — “Сокіл” (Радивилів), “Карат” (Рівне), “Рівне-112”, “Случ” (Березне), Б — “Енергія” (Володимирець), “Полісся” (Рокитне), “Ізотоп-РАЕС” (Кузнецовськ), Сарненський район. За сьоме місце “Сокіл” переміг Сарненський район — 7:2. “Ізотоп-РАЕС” посів п’яте місце вигравши у “Карата” — 3:0. Третє місце вибороло “Полісся”, яке перемогло “Случ” — 7:2. Переможцем змагань стала “Енергія”, яка здолала у фіналі “Рівне-112” — 4:3. Володимирчани вдруге стають переможцями. Перший раз – у 2008 році, коли дебютував чемпіонат. Минулого року переможцем був оржівський “ОДЕК”. Примітно, що “Рівне-112” двічі поспіль поступається у фіналі. Можливо, з третьої спроби їм вдасться стати переможцем. Кращим бомбардиром турніру став Віталій Брика з “Енергії”.

* * *
На кортах парку культури і відпочинку ім. Т.Г. Шевченка відбувся традиційний турнір серед аматорів “Кубок Незалежності”. На участь у ньому зголосився 21 тенісист з Рівненщини і Хмельниччини. Перемогу святкували господарі. Першим став Олександр Куклевський, на другому місці — Денис Галябард, третім фінішував Олег Кисіль.

* * *
Поновилися матчі чемпіонату та першості області з футболу. У першій лізі були зафіксовані результати: “Волинь-Цемент” — “Гоща-АМАКО” — 0:1 (юнаки — 5:0), “Хімік” — “ОДЕК” — 2:1 (1:0), “Славія” — “Случ” — 1:1 (2:0), “Маяк” — “Енергія” — 2:3 (0:1), “Ізотоп-РАЕС” — “Сокіл” — 0:0 (0:2). Лідирує у чемпіонаті рівненський “Хімік” — 24 очки. На два менше в оржівського “ОДЕКа” і на чотири — у сарненського “Маяка”.
У першій лізі зіграли: “Авангард” — “МлинКов” — 0:0, “Фіалка” — “Полісся” — перенос, “Горизонт” — “Горинь” — 1:1, “Сокіл” — “РОКО-Городок” — 0:2. Беззаперечний лідер у першості області — “РОКО-Городок” — 24 пункти.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору