Рівне:

Створення та просування сайтів

Затримали групу браконьєрів

Кримінал 17-вер, 2010, 15:549 Lobanovskiy 975
Групу браконьєрів, які незаконно полювали в лісовому масиві Карасинського лісництва, що на території Рівненського природного заповідника, затримала єгерська служба мисливського господарства ТзОВ МГ “Залужжя” спільно з працівниками лісництва природного заповідника.

На місце події виїздила оперативна група з числа працівників Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства, а також співробітників обласного управління внутрішніх справ, яка й встановила факт незаконного полювання. Затримали п’ятьох осіб, які виявилися мешканцями села Клесів, Сарненського району. У них вилучили 4 одиниці незареєстрованої вогнепальної зброї.
Полювання на території природно-заповідного фонду України, якщо воно не було наслідком добування (чи поранення) звіра, відповідно до ст. 248 Кримінального Кодексу України карається штрафом від 1700 до 3400 грн. з кожного порушники або громадськими роботами на строк від 160 до 240 годин, або обмеженням волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів полювання.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору