Рівне:

Створення та просування сайтів

Малиновий щербет

Порадниця 07-чер, 2007, 18:329 prov 1 281
Воду з додаванням цукру та цедри з 1 лимона кип’ятити протягом 5 хв., а тоді процідити. Вимиту малину пропустити через сито і разом з малиновою наливкою змішати з охолодженим сиропом. На 8 годин поставити в морозильну камеру. Потім, поставивши миску з малиновою масою в другу миску, наповнену колотим льодом, водою та 2-3 ст. ложками солі, додати збиті вершки. Шербет до подачі на стіл залишити в морозильній камері і потім подати в охолоджених вазочках.


Тетяна ПОЛІЩУК

Сарни
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору