Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 07-чер, 2007, 18:459 prov 1 053
Оце дають!

Двоє учнів однієї з рівненських шкіл 3 червня близько 14.00 на ринку на вулиці Здолбунівській, що в обласному центрі, погрожуючи фізичною розправою, відібрали у 58-річної рівнянки Євгенії пакет із двома відрами та гаманцем, в якому було 180 гривень.



Справжні „козаки”

Що не кажіть, а поважний вік не завжди супроводжуються фізичною слабкістю. Це довів на практиці 68-річний житель села Нова Українка, що в Рівненському районі, Микола. Чоловік, застосувавши бійцівську силу, відлупцював свою сусідку Валентину, молодшу за забіяку на цілих 17 років. А в старовинному місті Корці ще один представник славного козацького роду 48-річний тезко вищезгаданого порушника теж вирішив перевірити свої бійцівські якості на слабкій статі. Для цього він обрав 59-річну дружину брата, до речі, теж Валентину. У результаті молодший родич переміг достроково, зламавши бідолашній своячці руку.



З ножем по Дворецькій

На вулиці Дворецькій в обласному центрі працівники міліції затримали 27-річного місцевого жителя Олега, в якого виявили ніж кустарного виробництва з довжиною леза 32 сантиметри. Ніж направили на дослідження в НДЕКЦ при УМВС.



Політ із неврологічного відділення

Лікарі реанімаційного відділення центральної районної лікарні борються за життя 42-річного Здолбунівської Олега Н. Чоловік викинувся з вікна четвертого поверху неврологічного відділення лікарні, унаслідок чого отримав черепно-мозкову травму, перелом кісток тазу та внутрішній крововилив.



Прання зі смертельним кінцем

Навіть у страшному сні рідні і близькі 43-річної Світлани Я. зі Здолбунова не могли побачити, чим закінчиться звичайна, на перший погляд, процедура прання для неї. Так, турботлива господиня в ніч на понеділок вирішила випрати деякі речі. Але електроприлад «не схотів» займатися своєю звичною справою й вдарив струмом господиню. На жаль, ураження виявилося смертельним.



Утопленики

В меліоративній канаві біля села Познань Рокитнівського району виявили тіло 38-річного місцевого жителя без ознак насильницької смерті. А в Здолбунові-2 у місцевому ставку знайшли труп 44-річного чоловіка, який зник ще 28 травня минулого місяця.



А котик скажений

Домашній кіт напав на чоловіка в селі Голичівка Гощанського району. Зачасти такі напади домашні улюбленці роблять у припадку сказу. Цього разу теж сумний діагноз підтвердився: кіт хворий на сказ. З 4 червня в Голичівці ввели карантинні обмеження зі сказу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору