Рівне:

Створення та просування сайтів

Хмельниччина відзначила день працівників сільського господарства рекордним короваєм

Хмельницька область 19-лис, 2010, 10:229 Lobanovskiy 1 226
Восени, коли жнива вже позаду, в Україні відзначають День працівників сільського господарства.
18 листопада відбулись урочисті заходи з нагоди професійного свята сільгосппрацівників Хмельниччини.
Голова обласної державної адміністрації Василь Ядуха, вітаючи усіх присутніх, охарактеризував здобутки області, адже за 15 років Хмельниччина вперше зайняла перше місце по Україні за показниками розвитку агропромислового комплексу.
Він висловив вдячність за сумлінне виконання хліборобського обов’язку, за те, що від ранкової зорі до заходу сонця, за будь-якої погоди, все роблять для того, аби щедро родила подільська земля. “Хочу також подякувати спеціалістам і керівникам господарств, які в надзвичайно складних економічних умовах шукають і знаходять можливість на належному рівні організувати виробництво, пенсіонерам, які надають посильну допомогу у вирощенні і збиранні врожаю, ремонтним і постачальницьким організаціям, банківським установам, всім тим, хто співпрацює з сільгоспвиробниками”, - наголосив Василь Степанович.
Також голова адміністрації відзначив кращих із кращих нагородами.
До свята Кам’янець-Подільське підприємство "Український кристал" презентувало на заходах у театрі ім. Старицького рекордний для України здобний коровай вагою 500 кг, діаметром 2,8 м і заввишки 1,5 м.
Зі слів генерального директора підприємства Володимира Юр'єва, над створенням короваю пекарі працювали три дні та три ночі.
Для замісу здоби були використані 311 кг борошна, 622 курячі яйця, 21 кг маргарину, 27,98 кг цукру й 15,55 кг дріжджів.
Розрізати святковий коровай довірили очільнику області, а після офіційної частини заходу коровай був розданий всім охочим.

Хмельницька облаcна державна адміністрація
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору