Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині будівельна фірма приховала 4,5 млн. грн. ПДВ

Актуально 21-бер, 2012, 10:359 prov 920
Слідчими відділу податкової міліції Рівного порушено кримінальну справу за ч.3.ст.212 Кримінального Кодексу України за умисне ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах відносно службових осіб рівненської будівельної компанії.
Співробітниками Відділу податкової міліції ДПІ у м. Рівному в ході проведення заходів по боротьбі з порушеннями податкового законодавства у сфері будівництва встановлено, що в період 2010-2011 років службові особи будівельної компанії умисно ухилились від сплати податку на додану вартість в сумі понад 4,5 млн. грн. шляхом не нарахування умовного постачання товарів та необоротних активів у зв’язку із скасуванням свідоцтва платника ПДВ.
Проведеною перевіркою податківці встановили, що службові особи будівельної компанії не визнали умовне постачання на суму понад 23 мільйони гривень, з них ПДВ на суму 4,5 мільйони гривень, чим занизили податкове зобов’язання з податку на додану вартість на вказану суму, що призвело до фактичного ненадходження до державного бюджету коштів в особливо великих розмірах.
Відшкодування збитків, завданих державі, здійснюватиметься за рахунок накладення арешту на майно осіб, що вчинили злочин, після пред’явлення обвинувачення
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору