Рівне:

Створення та просування сайтів

Справжні Іуди за знаком зодіаку

Тварини / Цікаво 27-лют, 2023, 09:529 swet 1 172
 
Кого можна асоціювати зі словом "зрадник"?
Відразу перед очима постає образ Іуди, який вчинив в історії самий непрощенний гріх. Астрологи схиляються до думки, що деякі представники також схильні до зради, хоча і не вважають цю дію смертним гріхом. Рейтинг Іуд з  3 представників зоряного небосхилу прояснить справжню картину схильностей.
(Доведено на практиці).
 
Близнята
Їх легковажність часом стає виною зради. Не даремно їх вважають інші представники — самим лукавим знаком. Вони легко можуть виплутатися з будь-якої ситуації, і приміряти маску того образу, який їм на даний випадок буде необхідний. Знаки є занадто балакучими і захопливими натурами. Але вже коли напакостили - ховаються по норам, але звідти також пакостять вже ізподтішка, підставляючи інших. Безпринципність особистості ніколи не відчуває жалю про сказане або скоєне. Знаки настільки віртуозно можуть виправдатися, що їх викрити в зраді занадто важко. Вони, прослуховуючи телефони, спровокують ситуацію так, щоб постраждали інші, а собі з того візьмуть лише вигоду.
У чому їм немає рівних, так це в їх легковажності і ході думок. Вони чітко спланують весь план дій, і будуть слідувати йому до тих пір, поки в цьому буде необхідність. Зраджувати для них — суща дрібниця. Представники не можуть терпіти обмежень у своєму житті. 
Представників цих знаків зодіаку можна порівняти із Шавками, які все життя готові плутатися під ногами шакалів, носити і вказувати їм на здобич, аби тільки їх шкуру не зачепили.
 Скорпіон
Зрадник чи зрадниця за розрахунком. Здається, що цих особистостей неможливо викрити в зраді, адже вони наперед прораховують всі дії і вчинки. Але перш ніж піти на ризикований крок, вони зважать всі результати наслідків. І якщо їм стане вигідно, то вони без найменшого докору сумління підставлять свого партнера, скомпрометують колегу. Як правило, шанування від партнерів їм достається дуже важко, бо як правило, скорпіони горбаті, кощаві і сексуально непривабливі. Саме це їх змушує жалити, нацьковувати на інших, кращих та привабливіших. Постійне суперництво і бажання постати в кращому світлі, часом штовхає знак на підлі вчинки. вважається, що Скорпіон - це найпідліший знак серед усіх знаків зодіакального кола. Причина - у них найбільше від усіх завищена самооцінка. Їх егоїстичний мотив часто штовхає на вчинення зради. Це вони роблять лише для того, щоб утриматися на плаву або зайняти гідне місце в суспільстві.
По своїй натурі ці знаки природні інтригани, але вони не вважають свої дії неправомірними. Вони впевнені у тому, що зрадити — це заздалегідь передбачити ситуацію. І за всім цим переконанням і виправданням ховається холодний розрахунок. І що характерно, в подальшому, почуття провини їх ніколи не гризе. Особиста вигода при мінімальних зусиллях — їх надійний девіз по життю. Обставини вони завжди ставлять на сходинку вище переконань.  
 Водолій
Зрадник з нестандартним мисленням. Двоїстою натурою цього знака важко назвати, як і мінливою особистістю. Але вони можуть зраджувати, завдяки своїм чітко встановленим переконанням. Якщо перед ними поставлена мета, то вони підуть до неї напролом, як то кажуть - "по трупах". Вони обійдуть всі норми моралі, аби отримати бажане. Друзі для них значать лише тоді, коли знакам потрібна їхня допомога. Насправді друзів у них нема, вони можуть пожимати руку, а в голові думати: "яку ж тобі пакость можна зробити прямо зараз?".  
Для них каяття — річ несумісна. Вони зневажають встановлені обмеження і всіма силами уникають відповідальності. Але якщо потрібно, вони обставляють так обставини, що їх партнер почне просити вибачення про те, що ніколи не здійснював. У сімейному житті вони не стають вірними і відданими партнерами. Повторний шлюб можуть використати просто формально, щоб наприклад прикрити свої нелегальні статки.
У всі віки були різні приклади зрад, які здійснювали люди різних верств і знаків Зодіаку. І мотив всіх спонукань до подібного вчинку був різним. Але не потрібно забувати, стаючи на цей слизький шлях, що до зрадників завжди ставляться з презирством і недовірою. І як би вони не приховували свої підлі дії та вчинки - все стає явним рано чи пізно.
Усім представникам вищезазначених знаків зодіаку притаманний вираз «мєлкая душонка», як виявилось літературні герої, які носили таке тавро, як раз і є представниками такого зодіакального кола. 
Вони категорично не переносять успіх інших, вони не можуть через це спати, уночі їх душить жаба через успіхи інших, тому вони і серед ночі можуть запивати харошим віски-конфіскатом, який у них в коморі може ще бути з 2017-2018 року - ящиками. А коли вони сплять, то час від часу увісні у них руки тягнуться доверху, бо вони сплять і бачать один і той самий сон, - як вони своїми ж руками душать успішних політиків, бізнесменів, опонентів тощо. Вони все і всіх можуть проміняти на своє тимчасове благополуччя. Чорту душу продати - це саме про них.
Як правило, ці люди по дитячому наївні і забобонні, не гребують нічим, переконані у своїй невловимості, щоб позбутися відповідальності йдуть навіть на такі кроки, як і головний рашистський сатаніст - сакральні ритуали чи угоди із сатаною. ( бо переконані, що якщо їх ігнорував Бог, то сатана точно їм поможе).
Це, як правило, і є колаборанти, 5-ті колонки, які сплять, скавчать і дригають лапкою : «путін прійді, путін прійді»…
Читайте також: 
Сальєрі так і не став генієм


Собака - вона всеодно все життя - собака

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору