Рівне:

Створення та просування сайтів

Побиття військового у храмі: мер Хмельницького хоче, аби Рада заборонила УПЦ

Війна з московитами / Кримінал / Актуально 03-кві, 2023, 09:069 prov 1 435
Міський голова Хмельницького Олександр Симчишин вважає, що побиття військового у храмі має стати аргументом для Верховної Ради, аби проголосувати законопроєкт про заборону УПЦ.

Про це міський голова Хмельницького Олександр Симчишин написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Московська фсбешна агентура у вигляді УПЦ МП має бути заборонена по всій країні. Той антиукраїнський шабаш, який відбувається останніми днями в столиці, і побиття військового у Хмельницькому мають стати залізобетонним аргументом для Верховної Ради, аби проголосувати законопроєкт про заборону: раз і назавжди заборонити це фсбешне кубло», - написав Симчишин.

За його словами, на позачерговій сесії Хмельницька міська рада припинить користування УПЦ усіма земельними ділянками на території громади, а також ініціюватиме аналогічні рішення обласної та районної рад.

Він додав, що ті, хто бив військового, мають бути притягнуті до кримінальної відповідальності. А патрульні, які склали протокол на військового мають бути звільнені.

Як повідомлялось, поліція відкрила провадження за ч. 2 ст. 296(хуліганство) за фактом побиття в одному із храмів міста Хмельницького чоловіка у військовій формі. Наразі встановлюються усі обставини події, проводяться слідчо-оперативні заходи.

Відео з побиттям військового розмістив у Фейсбуці депутат Хмельницької обласної ради Віктор Бурлик.

Джерело.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору