Рівне:

Створення та просування сайтів

Посадовця будівельної фірми судитимуть за порушення під час ремонту тротуарів у Рівному

Рівненська область / Новини регіону 07-жов, 2023, 08:369 prov 1 166
Прокурори Рівненської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно начальника будівельної дільниці приватної виробнично-комерційної фірми. Йому інкримінують службову недбалість, що спричинила тяжкі наслідки державним інтересам (ч. 2 ст. 367 КК України).
Слідством встановлено, що чоловік був відповідальною особою під час поточного ремонту частини тротуарів Рівненської міської територіальної громади у 2022 році. При цьому, він не перевірив відповідність обсягів та виду фактично виконаних робіт на об’єктах із відомостями, зазначеними в актах приймання виконаних будівельних робіт. Йдеться, зокрема, про ремонт тротуарів на вулицях Кавказькій, 16 Липня та Симона Петлюри в обласному центрі. Згідно з документами роботи були виконані, а фактично – ні. Такою недбалістю посадовець завдав збитків державі на понад 600 тис. грн. У ході слідства цю суму вже відшкодовано.
Досудове розслідування здійснювали слідчі Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області.
Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Пресслужба Рівненської обласної прокуратури.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору