Рівне:

Створення та просування сайтів

Ізраїль пережив чергову навалу варварів

Головна / Україна і світ 08-жов, 2023, 09:029 swet 958
Вранці 7 жовтня бойовики ХАМАС атакували Ізраїль. Обстріли та бойові зіткнення тривають від 6:30. Бойовики ХАМАС продовжують обстрілювати міста біля кордону з Сектором Гази.
Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що Пентагон працюватиме над тим, аби Ізраїль отримав все необхідне для самооборони та захисту цивільного населення від тероризму.

Президент В. Зеленський відреагував на дані події: "Ніде у світі не можна давати жодного шансу терору, бо терор завжди є злочином не просто проти однієї країни чи його конкретних жертв, а проти людяності як такої та всього нашого світу. Хоч би хто використовував терор, це злочин проти світу. Хоч би хто спонсорував терор, це злочин проти світу", - наголосив Зеленський і додав, що світ має бути об'єднаний та солідарний.
Він наголосив, що Ізраїль має право на захист, і це не підлягає сумніву. Крім того, за словами президента, усі обставини цієї терористичної атаки мають бути з'ясовані, щоб світ знав і притягнув до відповідальності кожного, хто спонукав до нападу та допоміг його організації.
Антисемізм час від часу проявляється в новітньому часі і в різних країнах.  
З часу проголошення своєї незалежності у 1948 році держава Ізраїль брала участь у 8 визнаних війнах, двох Палестинських інтифадах та низці інших збройних конфліктів у межах більш обширного арабо-ізраїльського конфлікту.

Понад 6 мільйонів євреїв було знищено від час Голокосту. Голокост був задуманий та спланований нацистсько-німецьким режимом на чолі з Адольфом Гітлером. Вони стверджували, що німецькі євреї зрадили Німеччину під час Першої світової війни та несуть відповідальність за її поразку.

Нацистська ідеологія також була заснована на расистській ідеології, метою якої було усунення євреїв і інших небажаних груп з німецького суспільства. Нацисти також вважали євреїв відповідальними за економічні лиха Німеччини під час депресії кінця 1920-х — початку 1930-х років.

"Остаточне розв'язання єврейського питання" – термін, який нацистська влада використовувала для позначення плану знищення європейської нації. Реалізація та координація "остаточного рішення" були призначені 20 січня 1942 року на зустрічі старших офіцерів СС і урядовців Німеччини.

Недалекий сталін називав євреїв космополітами, тобто тими, що не мають постійного місця проживання.
Ізраїльський народ, на історії якого побудовані Старий і Новий Заповіти Біблії, щоб захистити свою Землю Обітовану проводив багато війн. Історія не знає ніякого іншого народу, на який повставали б стільки диктаторів та армій народів світу.
«8 Та ось надійшов Амалик і задер бій з Ізраїлем у Рефідимі.
9 Сказав Мойсей до Ісуса: "Вибери собі людей та вийди вранці в бій з Амаликом; я ж стану на вершині горбка з жезлом Божим у руці."
10 Зробив Ісус так, як повелів йому Мойсей, і почав битися з Амаликом. А Мойсей, Арон та Хур вийшли на вершину горба.
11 І сталось: як піднімав руки Мойсей, то брав гору Ізраїль, а як опускав, брав гору Амалик.
12 Коли ж руки Мойсея обважніли, взяли камінь та й підклали йому, і він сів на ньому; Арон же і Хур підтримували йому руки, один з одного боку, другий з другого. Так руки його витримали твердо до заходу сонця.
13 І розгромив Ісус Амалика й його людей вістрям меча.
14 Тоді сказав Господь Мойсеєві: "Запиши це на спомин у книгу і вклади Ісусові в серце, що я зітру пам'ять Амалика з-під небес."
15 І спорудив Мойсей жертовник і дав йому ім'я: "Ягве-Ніссі."
16 Сказав бо: "Тим, що рука знялася проти Господнього трону, війна Господня проти Амалика з роду в рід."
Вихід :17  
«Говорячи, сказав Я: Дім твій та дім батька твого будуть ходити перед Моїм лицем аж навіки…»
Після 07 жовтня 2023 року день народження відомого диктатора, ні в кого не лишається сумнівів, що терористи у світі «Связанны одной целью, скованны одной цепью,..»



Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору