Рівне:

Створення та просування сайтів

У рівненській ДПІ перебуває на обліку 20 040 приватних підприємців

Останні новини 24-кві, 2009, 09:369 prov 1 049
У Державній податковій інспекції у м. Рівне за останніми даними перебуває на обліку 20 040 приватних підприємців, з них: на загальній системі оподаткування — 9 877, на єдиному — 7 820, а 2 343 підприємці мають фіксований патент. Чим відрізняється одна система оподаткування від іншої, Ви можете дізнатися на семінарах, що проводяться спеціально для тих, хто хоче розпочати власну справу.
Щопонеділка у залі засідань податкової інспекції працює консультаційний пункт з роз’яснення податкового законодавства для підприємців-початківців та громадян. Основна мета роботи консультаційного пункту – надання інформаційної допомоги тим, хто вирішив спробувати свої сили у сфері підприємництва. Майбутні господарники знайомляться з порядком оподаткування підприємницької діяльності, системами оподаткування, веденням податкового обліку, з документами щодо подання звітності тощо.
Проводяться в інспекції і тематичні семінари. На них податківці дають відповіді на конкретні запитання щодо особливостей сплати ПДВ, плати за землю, ресурсних та місцевих платежів, податку з доходів найманих осіб та ін. Отримані знання на семінарах допоможуть уникнути помилок при здійсненні господарської діяльності.
А ось якщо хочете подавати звітність в електронному вигляді, відвідайте спеціальні семінари-тренінги. Інформацію про нові електронні послуги Ви можете дізнатися і за адресою www.dpa.dp.ua (окремий банер «Нова електронна послуга»). За консультаціями можна звертатись також до інспекторів за телефоном 28-06-79.
Якщо у вас виникли запитання щодо систем оподаткування, звертайтесь у відділ масово-роз‘яснювальної роботи та звернень громадян (каб. 422) або телефонуйте до інформаційно-довідкової служби — 1507.
Телефон інформаційно-довідкового департаменту державної податкової служби України — 8-800-501-00-70 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів з 8.00 до 20.00), — повідомили з відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ у м. Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору