Рівне:

Створення та просування сайтів

У Одесі здійснено підпал автомобіля голови Одеської «Свободи» Павла Кириленка

Останні новини 14-чер, 2009, 13:409 prov 1 008
У ніч з 11 на 12 червня в місті Одеса невідомими був підпалений автомобіль голови Одеської обласної організації ВО «Свобода» Павла Кириленка.
У Одесі здійснено підпал автомобіля голови Одеської «Свободи» Павла Кириленка

Автомобіль знаходився біля будинку, у якому мешкає голова обласної організації ВО "Свобода". Крім автомобіля Павла Кириленка жоден автомобіль, що знаходився поруч, не постраждав. Обласна організація ВО «Свобода» розцінює цей інцидент як продовження антиукраїнської діяльності прокремлівських сил з метою чинення тиску на організацію, що продемонструвала свою принциповість у відстоюванні прав української нації в Одеському регіоні.
Нагадуємо, що Одеська обласна організація ВО «Свобода» неодноразово зверталась у різні правоохоронні органи з вимогою притягти до відповідальності відверті екстремістські угруповання та їх натхненників, на кшталт партії «Родіна», за вчинення бандитських дій щодо мирних громадян міста Одеса.
Представники Одеської організації ВО «Свобода» 25 травня 2009 року проводили пікетували Генеральної прокуратуру України у Києві та передали звернення на ім’я генерального прокурора Медведька, у якому навели цілу низку антидержавних заходів прокремлівських сил в Одесі.(http://www.odesa.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/010672/)
12 червня в Росії відзначається національне свято і саме в ці дні різні проросійські сили організовують провокації проти українських патріотів.

Прес-служба
Всеукраїнського об‘єднання «Свобода»
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору