Рівне:

Створення та просування сайтів

Кантрі докотилося до Хворощі

Спорт 06-сер, 2009, 10:119 prov 1 122
Кантрі докотилося до Хворощі


Близько трьох десятків учасників із Млинова, Рівного, Березного, Луцька, серед яких десяток майстрів спорту СРСР та України, зібрав перший чемпіонат Млинівського району з велокросу-кантрі, який відбувся у лісових лабіринтах урочища Хвороща. Велокросмени змагалися у чотирьох вікових групах на дистанціях 12 і 16 кілометрів.ї
Як засвідчили змагання, господарям допомагала і стіна рідного лісу. Серед наймолодших весь п’єдестал пошани посіли млинівчани: І місце – Олександр Волошин-молодший, ІІ – Назар Смолярчук, ІІІ – Андрій Осипчук. У віковій групі – 20-36 років – зі значним відривом переміг млинівчанин Дмитро Кульчицький, другим фінішував його партнер по команді Іван Дмитрук, третім – Леонід Музичук із Луцька.
У ветеранських заїздах господарі участі не брали, бо були задіяні в організаційних заходах. Отож весь п’єдестал пошани окупували лучани Юрій Тимцо, Володимир Тимощук та Володимир Марков. Серед тих, хто уже перетнув піввіковий ювілей, фортуна на складній трасі посміхнулася Миколі Білеру з Луцька і його рідному брату Олександру Білеру з Березного.
Віталій ТАРАСЮК,
Млинів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору