Рівне:

Створення та просування сайтів

В Одесі очікують на гостей

Україна і світ 01-кві, 2010, 09:379 prov 812
Міська влада Одеси очікує, що на “Гуморину-2010” приїдуть до 100 тисяч осіб з інших міст України, а також з-за кордону. Як повідомила під час прес-конференції віце-мер Одеси Тетяна Фідірко, святкування розпочнеться з відкриття пам’ятника Костянтину Паустовському в Саду скульптур біля Літературного музею.
На “Гуморину” організатори обіцяють традиційну карнавальну ходу, виставку карикатур та гала-концерт на Куликовому полі. За словами Фідірко, на Приморському бульварі вдбудеться виставка карикатур, де буде представлено роботи понад 200 українських художників, у Міському саду - свято для дітей “Гуморинка-2010”, а на Катерининській площі - фестиваль студентських команд КВК “Аукціон жартів”. Крім того, за її словами, на вулиці Дерибасівській будуть організовані “суто одеські атракціони”, серед яких гурман-шоу - чемпіонат з поїдання фаршированої риби.
За словами Фідірко, цього разу на вулицях Одеси заборонять продаж алкоголю та пива. Стежити за дотриманням заборони, а також охороняти громадський порядок на “Гуморині” будуть близько півтори тисячі співробітників міліції.
Як повідомлялося, Міжнародна програма захисту прав споживачів “Знак якості” за підсумками 2009 року присудила Одесі нагороду в номінації “Найкраще місто України”. Влада Одеси традиційно оголошує у зв’язку з проведенням в Одесі “Гуморини” 1 і 2 квітня вихідними днями.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору