Рівне:

Створення та просування сайтів

У США оновили список найбільш небезпечних наркоторговців

Україна і світ 03-чер, 2010, 12:349 prov 1 070
Вихідці з Афганістану, Мозамбіку, Гвінеї і Мексики поповнили перелік найбільш небезпечних наркоторговців США. Адміністрація США внесла в цей список п’ятьох людей: Хаджі Ага Хан Алізаі (Афганістан), Хаджі Бандо (Афганістан), Усман Конте (Гвінея), Серхіо Енріке Віллареаль Барраган (Мексика) і Мохамед Башир Сулейман (Мозамбік).
Про це повідомляється в офіційному листі, який Президент США, Барак Обама, направив у головам профільних комітетів сенату і палати представників. “Документ підтверджує, що ці п’ятеро іноземних громадян підпадають під дію санкцій, передбачених антинаркотичним законодавством, а також повідомляє, що ці санкції, за моїм розпорядженням, повинні бути до них застосовані”, - йдеться в листі.
Введення односторонніх санкцій з боку США означає, що будь-які активи зазначених осіб на території Сполучених Штатів будуть заморожені відразу після виявлення. Громадянам США і американським компаніям забороняється вести ділові відносини з цими особами та належними їм структурами. Мінфін США у вівторок ввечері вже оголосив про введення санкцій проти Мохамеда Башира Сулеймана.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору