Рівне:

Створення та просування сайтів

У червні Львів прийматиме форум всеукраїнського масштабу

Львівська область 08-чер, 2010, 09:279 Lobanovskiy 1 794
У суботу, 26 червня, у Львові відбудеться Другий Львівський Аутсорсинговий Форум. Власники і директори компаній зі сфери інформаційних технологій зберуться для того, щоб поділитися своїм досвідом, відкрито поговорити про проблеми росту компаній, дати поради колегам.
Окрім цього, керівники компаній зможуть висловити свої ідеї на такі теми, як недостатній рівень знань випускників ВНЗ, найкращі методи вивчення англійської мови, а також і про систему освіти.
«Тільки 20% аутсорсингових ІТ фірм України – це компанії, де колектив налічує більше, ніж 50 осіб», - каже Ростислав Чайка, який створив тренінгові центри для кількох ІТ компаній. «Тому надзвичайно важливо, щоб компанії ділилися своїм досвідом, розповідали колегам про свої успіхи та невдачі».
«Практично усі експерти сходяться в думці, що інтелектуальний потенціал нашої країни Дозволяє суттєво збільшити ринок українського аутсорсингу. Власне, для цього вже вдруге і проводитиметься цей форум. Перший такий захід викликав значний інтерес на Західній Україні і з боку тих, хто надає послуги, й тих, хто ними користується. А зараз до Львова приїде ТОП-менеджмент зі всієї України», - розповів координатор форуму Ростислав Чайка.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору