Рівне:

Створення та просування сайтів

В Рівному затримали Мерседес, який розшукувався Інтерполом

Кримінал 29-січ, 2011, 19:289 Lobanovskiy 919
На вулиці Макарова наряд дорожньо-патрульної служби ДАІ помітив автомобіль Mersedes S 500, на якому зовсім не було видно номерних знаків.

Mersedes зупинився біля обочини. Не встигли інспектори відрекомендуватись водію та пояснити причину зупинки, як наштовхнулись на стіну обурення зі сторони водія, котрий не хотів передати для огляду документи та спілкувався з ними через напіввідкрите скло автомобіля. Литовські номерні знаки, котрі були прикриті металевою сіткою та заліплені снігом, викликали неабиякий інтерес у правоохоронців, адже водій престижної іномарки явно нервував. Довелося ретельно оглянути авто. Під час огляду номерів кузова у салоні іномарки було помічено талон технічного огляду Мерседеса з явними ознаками підробки. Вивчивши фальшивку, інспектори звернули увагу на те, що у талоні був прописаний номер кузова саме цієї машини. Перевіривши авто по базі ДАІ, стало відомо, що саме цей Mersedes S 500 знаходиться у міжнародному розшуку Інтерполу ще з грудня 2008 року.
Автомобіль та його водія, 28-річного громадянина Азербайджану, було затримано та доставлено у Рівненський міський відділ міліції. При огляді речей затриманого було виявлено цілу пачку різноманітних візиток та рекламацій авто-шротів та фірм, що займаються розібранням автомобілів та реалізацією запчастин. Правоохоронці перевіряють причетність громадянина Азербайджану до скоєння злочину.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору