Рівне:

Створення та просування сайтів

На Волині затримано групу осіб, яка вербувала молодих жінок до польських борделів

Волинська область 01-бер, 2011, 10:189 Lobanovskiy 1 040
Днями працівники відділу боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми затримали двох осіб, які вербували жінок до секс-індустрії. Очолював злочинне угрупування 42-річний Юрій Г. – депутат однієї із сільських рад області. Його спільник – житель Іваничівського району Ігор К.
За словами начальника ВБЗПТЛ УМВС України у Волинській області полковника міліції Петра Шпиги, затримані особи підшуковували потрібних дівчат віком від 20-и до 30-и років, шляхом обману вербували їх та переправляли на «заробітки» до борделів Республіки Польща для надання платних сексуальних послуг. При затриманні групи, за місцем проживання проведено обшук, під час якого вилучено ряд документів, що підтверджують факти причетності даних осіб до вивозу жінок за кордон з метою продажу в борделі для використання в секс-індустрії.
Крім цього, за працевлаштування чоловіки брали з дівчат гроші у сумі від 100 до 300 доларів США.
Наразі відомо імена та прізвища п’ятнадцяти дівчат, що постраждали від задумів зловмисників.
Порушено кримінальну справу за статтею 149 ч. 3 Кримінального кодексу України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини), що передбачає позбавлення волі строком до п’ятнадцяти років.

Юлія Сіліч, ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору