Рівне:

Створення та просування сайтів

На два роки за грати – за крадіжку мобільного та домашньої консервації

Рівненська область 21-жов, 2011, 16:369 prov 1 047
Стільки отримав за рішенням Млинівського районного суду 23-річний Леонід, житель села Привітне Млинівського району, ніде не працюючий, раніше судимий, у 2005 та 2008 роках за крадіжки.
На початку квітня цього року в райвідділ звернулась 44-річна жителька села Привітне із заявою, що з погребу її господарства невідомі викрали домашню консервацію. В результаті злочинних діянь потерпілій було завдано матеріальну шкоду в розмірі майже 300 гривень. Для сільської сім’ї, на утриманні якої знаходиться двоє дітей та 80-річна бабуся, це є значною шкодою.
Працівники міліції швидко встановили, що до крадіжки причетний 23-річний Леонід, односельчанин потерпілої. В той же час, до правоохоронці отримали інформацію, що перебуваючи в райцентрі, Леонід викрав мобільний телефон з сім-картою з кишені штанів 33-річного жителя села Острожець Млинівського району, завдавши потерпілому матеріальну шкоду на суму 200 гривень.
– За цими фактами слідчий Млинівського райвідділу порушив кримінальну справу за частиною 1 та частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), – коментує т.в.о. начальника Млинівського РВ УМВС підполковник міліції Микола Шевчук. – Були проведені усі необхідні слідчі дії, а в подальшому справу направили на розгляд суду.
Можливо поштовхом до такої поведінки слугувало те, що в Леоніда рано помер батько, пізніше мати. Він проживав разом з старшим братом, обидва безробітні. Дві менші сестри виховуються в інших сім’ях. Працювати та чесно заробляти хлопець не хоче, вирішив, що крадіжка – це шлях отримати легкі та швидкі гроші.
Наразі Млинівський районний суду виніс рішення – два роки позбавлення волі.

Олена ВІШНЯКОВА,
помічник начальника Млинівського РВ УМВС
по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору