Рівне:

Створення та просування сайтів

«Золота Фортуна» - успіх, об’єктивність, визнання! Шеф-редактора газети «Провінційка» нагороджено медаллю «Трудова слава»

Актуально 30-січ, 2012, 17:369 prov 6 676
Нещодавно в Національній Академії Наук України відбувся Всеукраїнський захід Міжнародного Академічного Рейтингу “Золота Фортуна” (Київ). Академія проводить церемонію вшанування заслуг видатних особистостей та організацій людства в багатьох країнах світу. Обранці Рейтингу – це люди, які заслуговують найвищої шани та відзнак за свої досягнення у найрізноманітніших сферах діяльності: науці, промисловості, культурі, освіті тощо. МАРТІС “Золота Фортуна” постійно проводить урочисті акції, метою яких є відзначення тих людей, котрі творчою працею, завзяттям, наполегливістю зробили вагомий внесок у зміцнення Української держави та здобули суспільне визнання.
Сьогодні окрему інформаційну увагу ми хочемо приділити нашим співвітчизникам, які у грудні цього року отримали титули переможців та лауреатів Рейтингу, що має світове ім’я.

Медаллю «Трудова слава» відзначено Абрамчука Василя Васильовича – шеф-редактора газети «Провінційка» (м. Рівне).
Кришталевим Рогом Достатку в номінації: «За вагомий внесок у розвиток вітчизняного пейнтболу та високі спортивні досягнення» нагороджено команду «Халк» (капітан команди Янушевич Ярослав Володимирович, тренер Приступов Олександр Горгійович). Капітан команди Янушевич Ярослав Володимирович також нагороджений Почесним дипломом Рейтингу в номінації: «За високий професіоналізм та спортивні досягнення». Команду «Халк» створено відносно недавно, але сьогодні ця команда – лідер пейнтбольного спорту в Україні. Завдяки команді «Халк» Україна вперше за десять років взяла участь у Кубку світу з пейнтболу та посіла почесне друге місце. Крім того, професійні гравці команди «Халк» завоювали перші місця у європейських турнірах та привезли золото серії «Гранд-Тур». Команда «Халк» не зупиняється на досягнутому та активно сприяє розвитку спортивного пейнтболу в Україні, зокрема, відкришви юнацьку академію пейнтболу.
«Золота Фортуна» - успіх, об’єктивність, визнання!  Шеф-редактора газети «Провінційка» нагороджено медаллю «Трудова слава»

Орденом «Свята Анна» нагороджено Наталію Бельтюкову – генерального директора компанії «Аркада-Гранд» (юридичні, бухгалтерські послуги, програмне забезпечення, www.arkada.net.ua ) та Студії «Фреш-Інформ» (повний цикл реклами на своїх майданчиках: телепрограми, газета, глянцевий журнал, інтернет-портали, www.sarafan.od.ua). На відомому одеському каналі Наталія веде авторську передачу «Закон. Податки. Право», яка допомагає бізнесменам та громадянам орієнтуватися в українському правовому полі. Також Наталія Валентинівна – автор постійної рубрики в журналі «Сарафан». Дипломований юрист та економіст, сертифікований аудитор, вона пройшла навчання й здала екзамени по більшості програмних продуктів, дилером яких являється компанія «Аркада-Гранд». А на міжнародному конкурсі «Миссис Мира 2009» у В’єтнамі Наталія представляла нашу країну.
«Золота Фортуна» - успіх, об’єктивність, визнання!  Шеф-редактора газети «Провінційка» нагороджено медаллю «Трудова слава»

Орденом «Свята Анна» відзначено директор клініки «Лазерний центр» Огнева Тетяна Анатоліївна в номінації “За впровадження нової терапевтичної лазерної методики при лікуванні трофічних виразок та гангренозних ускладнень. Доктор Огнева постійно працює над впровадженням нових терапевтичних лазерних технологій. Методика центру унікальна тим, що без хірургічного втручання лікуються складні судинні патології, наприклад, трофічні язви. За останні 2 роки була розроблена та впроваджена методика по гангренозних ускладненнях судинної патології ніг та рук: облітеріруючий атеросклероз, хвороба Рейно. Зараз в стадії розробки знаходиться лікування діабетичної ангеопатії нижніх кінцівок. Методики центру запатентовані Українським інститутом інтелектуальної власності.
Засновник готельно-ресторанного комплексу «Піросмані» Толордаву Малхаза Григоровича нагороджено Орденом ІІ ступеня «Слава на вірність Вітчизні». Готельно-рестораний комплекс «Піросмані» було відкрито у 2009 році й сьогодні є одним з найулюбленіших місць відпочинку киян та гостей столиці. «Піросмані» - це три просторих зали, що вміщують 140 чоловік, а також будиночки для гостей, що готові прийняти 70 персон. Перлиною ресторану «Піросмані» є відмінна грузинська, українська та європейська кухня, яка здивує смаки навіть найвимогливіших гостей. Крім того «Піросмані» - це завжди грузинська гостинність, смачна кухня та атмосфера комфорту.
Колектив клініки «Форпост», директор та головний лікар Назаренко Олександр Павлович нагороджено Медаллю «20 років Незалежності України» Рейтингу в номінації: «За вагомий внесок у справу розвитку вітчизняної медицини, високий професіоналізм та якість надання послуг». «Форпост» - це клініка імунології та алергології, що займається діагностикою та лікуванням широкого кола відхилень в здоров’ї людини. Клініка «Форпост» оснащена всією необхідною діагностичною базою, що відповідає найвищим світовим стандартам. Клініка є однією з перших та не багатьох на сьогоднішній день в Україні, що має апарат «Фадді Імуно Кап», який дозволяє проводити молекулярну діагностику алергічних захворювань. Крім того, у клініці розроблені та впровадженні інноваційні методи лікування алергічних та імунологічних хвороб. Клініка «Форпост» - це високопрофесійний та комплексний підхід в діагностиці та лікуванні алергічних захворювань. «Форпост» - завжди стоїть на варті Вашого здоров’я.
Компанія «Бетон Нова», директор Кіяєв Володимир Вікторович, нагороджено Медаллю 20 років «Незалежності України» в номінації: «За вагомий внесок у розвиток вітчизняної промисловості, високий професіоналізм та якість продукції». Компанія «Бетон Нова» - провідний в Україні виробник залізобетонних конструкцій для енергетичного, мостового та дорожнього будівництва. За обсягом випуску готової продукції, реалізації та виробничих потужностей завод входить в число найбільших вітчизняних підприємств галузі – більш ніж 60% залізобетонних конструкцій виробляє саме компанія «Бетон Нова». Лініями електропередач, що змонтовані з опор, які випустив завод за більш ніж півстоліття , можна 5 разів огорнути всю земну кулю. Наступного року компанії «Бетон Нова» виповнюється 55 років, однак новітнє обладнання підприємства дозволяє виготовляти високоякісну продукцію, що відповідає сучасним вимогам ринку. Лідируючі позиції компанії «Бетон Нова» підтверджують високі виробничі та економічні показники діяльності підприємства.
Шадура Євген Анатолійович, директор ТОВ «Будвест-Україна», відмічено Медаллю 20 років «Незалежності України» в номінації: «За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм».
«Золота Фортуна» - успіх, об’єктивність, визнання!  Шеф-редактора газети «Провінційка» нагороджено медаллю «Трудова слава»

Компанія «Песа», директор Петришин Оксана, відзначено Дипломом Якості в номінації: «За професіоналізм та високу якість меблів з дерева». Компанія була засова в 1993 році. Компанія починала свою діяльність з виготовлення дерев’яних сходів й сьогодні є твердим лідером на вітчизняному ринку в даній галузі. Крім цього з 2001 року компанія розширила спектр послуг та запропонувала своїм клієнтам виготовлення високоякісних меблів з дерева, а згодом й церковної атрибутики. Завдяки комплексному підходу у виготовленні предметів інтер’єру з дерева, сучасному обладнанню та постійному контролю за якістю сировини продукція компанії «Песа» здобула визнання не лише на території України, а й за її межами. «Песа»- це не лише якісні дерев’яні сходи та меблі, а й в першу чергу витвори мистецтва, адже над кожним проектом працюють справжні художники та майстри.
Дипломом якості нагороджено Чернігівську обласну державну телерадіокомпанію (генеральний директор Тютюнник Анатолій Іванович) у номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм». Чернігівська ОДТРК складається з двох структурних підрозділів: обласного радіо та обласного телебачення. Радіо веде мовлення ранковими, денними та вечірніми блоками і розповсюджується проводовою та ефірною мережею УР-1 на понад 70% території області. Обласне телебачення створене у складі облдержтелерадіокомпанії у 1996 р. Тут працюють досвідченні фахівці – про що свідчить відзнака ведучої програми «Від щирого серця» Попової Олени Михайлівни в номінації «За високий професіоналізм і особистий внесок у розвиток Чернігівської ОДТРК». Олена Михайлівна. – творча особистість, майстер світлого і доброго слова, мовленого з ефіру, яке дарує глядачам віру у краще майбутнє, бажання жити і любити.
«Золота Фортуна» - успіх, об’єктивність, визнання!  Шеф-редактора газети «Провінційка» нагороджено медаллю «Трудова слава»

ПП “Вікторія стиль трикотаж” відзначено Дипломом якості в номінації «За високу якість товарів, постійне розширення асортименту та довіру клієнтів», директор Холкін Олег Анатолійович. Компанію було засновано в м. Комсомольська Полтавської обл. ПП “Вікторія” є одним із найбільших виробників дитячих товарів в Україні. Завдяки висококваліфікованим спеціалістам, сучасним технологіям і обладнанню, ПП “Вікторія” набуло статусу стабільного та інноваційно-активного підприємства. Продукція цього підприємства вирізняється сучасним і оригінальним дизайном, високою якістю та доступними цінами. Дитячий одяг ТМ “Вікторія Стиль” сприяє створенню індивідуальності та стилю у дітей.
Дипломом Якості в номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм у сфері громадського харчування» відзначено Слідрова Надія Володимирівна – директор ФОП «Слідрова Н.В.», основними видами діяльності якої є: обслуговування клієнтів у сфері громадського харчування, організація фуршетів різного рівня ( від звичайного до VIP-рівня ). Надія Володимирівна є автором створення рецептів мучної продукції, приймала участь у організації свята до дня незалежності України та отримала подяку від консульства Словакії.
У номінації: За професіоналізм та якість послуг у сфері пасажирських перевезень» Дипломом Якості нагороджено Приватне підприємство «Абсолют Таксі». Інформаційна служба Приватного підприємства «Абсолют Таксі» – це колектив досвідчених співробітників диспетчерської служби та колектив партнерів – професійних водіїв, які надають транспортні послуги, займаються пасажирськими перевезеннями по Києву та Київській області. Колектив спеціально навчених співробітників диспетчерської служби та їх чіткий взаємозв’язок з великим парком автомобілів з професійними водіями дозволяє гарантувати виклик таксі в мінімально можливі строки й з максимально можливою якістю. Чіткість та сучасність – спільна запорука компанії!
Медаллю «Честь. Слава. Труд» в номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм у сфері освіти та науки» відзначена Биковська Олена Володимирівна – доктор педагогічних наук, професор, ректор Інституту екології економіки і права, професор Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Учений у галузі педагогіки, організатор позашкільної і вищої освіти, голова Науково-методичної комісії з позашкільної освіти Науково-методичної ради з питань освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, член Європейської асоціації організацій вільного часу дітей і молоді та Президії Асоціації позашкільних навчальних закладів України. Тричі Лауреат грантів Президента України, Премії Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим. Олена Володимирівна брала участь у розробці та реалізації нормативно-правових документів у сфері позашкільної освіти, здійснила понад 20 наукових досліджень з питань освіти, теорії і методики позашкільної освіти, організації вільного часу дітей у сучасних умовах суспільних трансформацій. За ініціативи і участі О. В. Биковської у вищих навчальних закладах запроваджена спеціалізація “позашкільна освіта”, створена науково-дослідна лабораторія теорії і методики позашкільної освіти, розроблено та започатковано викладання навчальної дисципліни “Основи позашкільної освіти”. Автор понад 100 науково-педагогічних праць, серед яких 25 посібників, монографій, програм, опублікованих в Росії, Польщі, Словаччині та інших державах.
З нагоди 70-річного ювілею Медаллю «Честь. Слава. Труд» в номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм» нагороджений Вишняков Леон Романович – завідувача відділу композиційних матеріалів Інституту проблем матеріалознавства ім. І. М. Францевича НАН України, доктора технічних наук за особистий внесок у теорію і практику отримання армованих волокнами новітніх композиційних матеріалів, розробку броньованих кераміко-полімерних і текстильних нерозрізних і екрануючих матеріалів для захисного одягу, освоєння промислової технології низки конструкційних і функціональних композиційних матеріалів для авіакосмічної техніки.
Медаллю «Честь. Слава. Труд» в номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм у сфері освіти та науки» відзначена Бобрицька Валентина Іванівна –доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри теорії та історії педагогіки Київського університету імені Бориса Грінченка. В.І. Бобрицька має понад 150 наукових праць: 2 одноосібні монографії; 48 одноосібних статті у фахових наукових виданнях, які затверджені ВАК України; 25 навчальних і навчально-методичних посібників (4 мають гриф Міністерства освіти і науки України), 2 навчальні програми з грифом Науково-методичного центру вищої освіти Міністерства освіти і науки України, 5 навчально-методичних практикумів. Валентина Іванівна має членство у Спеціалізованих вчених радах в Інституті вищої освіти НАПН України та Київського університету імені Бориса Грінченка, є науковим кореспондентом відділу інноваційних педагогічних технологій Інституту педагогічної освіти і освіти дорослих НАПН України.
У номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм у галузі мистецтва» Медаллю «Честь. Слава. Труд» нагороджено Галерея «Гама», засновник Баляліна Тетяна Леонідівна. Галерея «Гама» – унікальна колекція творів відомих українських художників та майстрів декоративно-прикладного мистецтва. В експозиції зібрано широке тематичне різноманіття в жанровому відношенні: графіка, скульптура, живопис. За роки існуванні галереї було проведено багато заходів як професійно-художньої, так і соціально-благодійного спрямування: виставка робіт «Майстерні Раритетів Монахової», виставка художника-мариніста Сергія Коваля, фінал Всеукраїнського художнього конкурсу «Людина і ліс», виставка авторських творів видатних українських митців «Жіночий каприз», виставка авторських робіт художників з обмеженими можливостями «Життя всупереч долі» та інші.
Київська будівельна компанія «Техніко», директор Касьянов Ігор Андрійович, відмічено Медаллю Лідер національного бізнесу в номінації: «Високий професіоналізм та якість послуг». Компанія «Техніко» спеціалізується на будівництві промислових і адміністративних будівель із застосуванням новітніх технологій із використанням газобетону, опалубки, легких металоконструкцій, сендвіч-панелей. Крім того, високопрофесійній спеціалісти «Техніко» можуть запропонувати розробку індивідуальних проектів готелів, магазинів, СТО, будинків та елітних котеджів. Крім того, компанія здійснює розробку внутрішнього дизайну приміщень та реалізацію елітних ремонтів.
Компанія «Сіметра-Фінанс», керівництво Іванов Руслан Олексійович, Нимеровський Максим Олександрович, було нагороджено медаллю «Лідер національного бізнесу» в номінації: «За вагомий внесок у розвиток ринку фінансового консалтингу України та професіоналізм». Компанія «Сіметра - Фінанс» надає фінансово-консалтингові послуги у сфері залучення інвестицій для корпоративних та приватних клієнтів, розробкою та практичною реалізацією стратегічних та маркетингових концепцій для підприємств народного господарства України. Компанія має успішний досвід реалізації стратегічних планів розвитку компаній газового, металургійного, автомобільного та будівельного секторів економіки, а також розробки фінансових продуктів для роздрібного сегменту банківського сектору.
У номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм у сфері освіти» Медаллю «Трудова слава» відзначений Рижий Анатолій Петрович – начальник відділу освіти та виховання Володимирецької райдержадміністрації, депутат районної ради 2 скликань. Важливим принципом діяльності Анатолія Петровича є проектування інноваційного розвитку регіональної системи освіти, регулювання процесів, які становлять основу життєдіяльності навчальних закладів. Рижий А.П. розробляє планування діяльності навчального закладу на підґрунті маркетингового підходу.
Медаллю «Трудова слава» в номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм» нагороджений Нешпор Олексій В’ячеславович – директор Науково-технічного центру «Композиційні матеріали» при Інституті проблем матеріалознавства ім.. І.М. Францевича НАН України. Нешпор О.Вю приймав безпосередню участь у всіх етапах комплексу робіт по створенню систем захисту від блискавки полімерних композитів, які використовуються в конструкціях літаків. Заслугою О.В. Нешпора є практична реалізація технології пропайки структурних елементів, яка дозволила в умовах серійного виробництва металево трикотажних полотен досягти необхідних характеристик продукції. Нешпор О.В. також є безпосереднім розробником виробничої технології отримання кераміко-полімерних конструкцій для захисту людей і техніки від дій бронебійних куль стрілецької зброї.
Медаллю «Трудова слава» в номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм» відзначено Приватне підприємство «Фірма Світлобудсервіс», директор Зубчевський Юрій Миколайович. Підприємство здійснює господарську діяльність, пов’язану із створенням об’єктів архітектури: проектування внутрішніх інженерних мереж і систем; електропостачання, електрообладнання і електроосвітлення; будівельні та монтажні роботи; зведення металевих конструкцій; монтаж інженерних споруд; монтаж внутрішніх і зовнішніх інженерних мереж, систем, приладів і засобів вимірювання. Фірма «Світлобудсервіс» має електротехнічну лабораторію, яка атестована на проведення вимірювань у сфері поширення державного метрологічного нагляду.
У номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм у сфері освіти» Медаллю «Трудова слава» нагороджено Ірпінська спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 12 із вивченням іноземних мов (школа лінгвістики) Ірпінської міської ради Київської області, директор Антоненко Валентина Сергіївна. Школа № 12 – навчальний заклад як обласна школа передового педагогічного досвіду з питань управлінської діяльності, на його базі проводиться дослідно-експериментальна робота за медико-педагогічним проектом «Гармонія інтелекту та здоров’я «ПіснеЗнайка». Завдяки високому професіоналізму педагогів, з яких є переможці обласного і лауреатами Всеукраїнського конкурсів «Учитель року», учні школи протягом багатьох років виборюють перші місця на Всеукраїнських олімпіадах з базових дисциплін. Заклад є двічі «Флагманом освіти».
Лауреатський Диплом Рейтингу в номінації «Розробка та створення безпечної та екологічної побутової хімії» нагороджено ТОВ «Дакос Т» - директор Олександр Качур. Підприємство займається науково-технічними розробками та виробництвом безпечної побутової хімії. Людство і природа вперше має неотруйні засоби для прання, гігієни та чистоти. Компанія виробляє великий асортимент побутової хімії без вмісту небезпечних компонентів: фосфатів, неолітів, ПАР, сополімерів та ін.
В номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм у сфері освіти» Почесним Дипломом Рейтингу нагороджено:
Грипич Світлана Никанорівна – директор наукової бібліотеки Рівненського державного гуманітарного університету, Відмінник освіти України, яка протягом 35 років займається науково-дослідною, науково-методичною, науково-аналітичною діяльністю, є автором понад 60 наукових праць. За ініціативи Світлани Никанорівни на базі бібліотеки створено центри: психолого-педагогічної інформації, молодого дослідника, правової інформації, реалізовуються цікаві наукові проекти: «Україніка наукова» «Історія РДГУ» та інші.
Степанова Ольга Іванівна – доцент кафедри української мови Рівненського державного гуманітарного університету, Відмінник освіти України, яка є автором понад 200 публікацій з проблем сучасної лексикології, фразеології, термінознавчих студій. Ольга Іванівна – науковий редактор збірника праць РДГУ «Актуальні проблеми сучасної філології. Мовознавчі студії», керує науково-дослідною роботою студентів.
Дичківська Ілона Миколаївна – професор кафедри педагогіки і психології (дошкільної) Рівненського державного гуманітарного університету, Відмінник освіти України, член Міжнародної Монтессорі –Асоціації, яка є автором понад 130 наукових та навчально-методичних праць, серед них 10 навчальних посібників і програм із грифом Міністерства освіти і науки України. Ілона Миколаївна вже 10 років є членом-кореспондентом Міжнародної Академії педагогічних і соціальних наук (Москва), член спеціалізованої вченої ради при РДГУ.
Володимирецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 Володимирецької районної ради Рівненської області, директор Дуляницька Світлана Євгеніївна. Школа №1 – заклад суспільно-гуманітарного, природничо-математичного напрямів, з новими інформаційними, комп’ютерними, мультимедійними технологіями, сучасною навчально-матеріальною базою. З 2010 року школа є членом Рівненського обласного осередку громадської організації «Всеукраїнська асоціація Шкіл майбутнього». Завдяки вчителя-предметниками, серед яких є вчителі-методисти, старші вчителі, Відмінники освіти України, спеціалісти вищої категорії, учні школи є постійними переможцями Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Рівненської філії МАН.
З нагоди святкування 100-річчя від дня заснування Спеціалізована школа № 14 загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступеня з поглибленим вивченням німецької мови з першого класу міста Києва, директор Ковальська Лариса Іванівна. У школі № 14 працюють висококваліфіковані, творчі та ерудовані вчителі, серед яких є вчителі з вищою категорією, вчителі-методисти, Відмінники освіти України, старші вчителі, які продовжують кращі традиції класичної освіти, використовуючи інноваційні підходи та технології. Основними пріоритетами школи є: німецький мовний диплом рівня С, участь у міжнародному проекті «Школи – партнери майбутнього», участь у Міжнародних дебатах «Молодь дебатує», співпраця з інститутом Гете та з посольством ФРН, співпраця з гімназією ім. Нордвіда Польща.
Гімназія № 34 «Либідь», директор Страшна Лідія Серафимівна. Навчання в гімназії ведеться за двома програмами: іноземної та української філології, математичний профіль. В початковій школі втілюється музико-терапевтична педагогіка «Піснезнайка», вивчається інформатика за програмою «Сходинки до інформатики». Навчальний заклад є переможцем Всеукраїнського конкурсу Шкіл сприяння здоров’ю. Завдяки впровадження вчителями гімназії в процес навчання інтерактивних, проектних методів та модульно-розвивального навчання, гімназисти є переможцями багатьох предметних олімпіад районного та міського рівнів, дипломантами ІІ Всеукраїнського фестивалю мистецтв «Червона калина», лауреатами І премії Міжнародного телевізійного конкурсу «Музична школа», учасником Міжнародного симпозіуму «Освіта в Європі, для гармонійного розвитку учнів».
З нагоди 80-річного ювілею Положинцева Ніна Савелівна, вчитель німецької мови Гімназії № 34 «Либідь», яка протягом 46 років з почуттям високої відповідальності застосовує нові тенденції та напрямки психолого-педагогічної науки, використовуючи технології інтерактивного навчання, ТЗН, дидактичних матеріалів. Вихованці Ніни Савелівни – переможці районних та міських олімпіад з німецької мови.
Почесним Дипломом Рейтингу в номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм» відзначені:
Директор ТОВ «Аква Родос» Мельничук Руслан Ярославович. Компанія була заснована в 2002 році та сьогодні є вітчизняним лідером з виробництва ексклюзивних та серійних меблів для ванних кімнат. Завдяки практичності та високій якості меблів компанія «Аква Родос» завоювала ринок не тільки України, а й ближнього зарубіжжя: Росії, Білорусі, Казахстану, Молдови тощо. Високопрофесійні спеціалісти компанії постійно працюють над вдосконаленням технологій виробництва, дизайну меблів та суворо контролюють якість виробів на всіх етапах виробництва. «Аква Родос» - це європейська якість, комфорт та доступні ціни.
Навчальний Центр «Успіх», директор Устенко Леонід Віталійович. Навчальний Центр вже 16 років надає високопрофесійній послуги в галузі освіти й є сьогодні найбільшим навчальним центром України з підготовки та підвищенню кваліфікації спеціалістів з 6 напрямків: комп’ютерне навчання, бухгалтерія, архітектурний дизайн, іноземні мови, бізнес-рішення та дистанційне навчання. НЦ «Успіх» - це унікальні навчальні курси, розроблені високопрофесійними педагогами Центру. Навчальний Центр «Успіх» - це освіта, яка робить Вас успішним.
Андрощук Марія Семенівна – головний бухгалтер Рівненського державного гуманітарного університету, яка за сумлінну працю була відзначена грамотами Рівненського міськвиконкому, Рівненського державного гуманітарного університету, Рівненської обласної адміністрації. Марією Семенівною була написана стаття «Системи захисту інформації на підприємствах: економічна доцільність».
Корпорація квітів «Камелія», директор Костюкова Тетяна Андріївна, нагороджена Почесною нагородою Рейтингу. Компанія є лідером квіткової галузі України та охоплює всі основні напрямки квіткового бізнесу: виробництво, оптово-роздрібний продаж, флористика, фітодизайн, ландшафтний дизайн. Партнерські відносини з провідними європейськими лідерами з виробництва та продажу квітів стимулюють динамічний розвиток компанії, як першокласного продавця, що розуміє закони та вимоги ринку. Асортимент, що постійно оновлюється, гнучка цінова політика, суворе дотримання строків доставок та професіоналізм співробітників виокремлюють Корпорацію квітів «Камелія» як надійного бізнес-партнера.
Почесною відзнакою Рейтингу «Золота Фортуна» нагороджено SEO ТОВ «Progressive Agency». Компанія «Progressive Agency» вже тривалий час працює на вітчизняному ринку й встигла зарекомендувати себе як високопрофесійний партнер в сфері інтернет-маркетингу. Компанія займається розробкою сайтів різного рівня складності від сайтів-візиток до багатофункціональних інтернет-магазинів, а також пропонує послуги в сфері просування сайтів в мережі Інтернет та розміщення контекстної реклами в мережі Google та Yandex. Індивідуальний підхід до кожного замовлення, урахування всіх побажань клієнта та високопрофесійний рівень спеціалістів компанії «Progressive Agency» дає можливість створювати дійсно унікальні інтернет-проекти як за своєю функціональністю, так й за дизайном. Компанія «Progressive Agency» - надійний партнер в сфері інтернет-маркетингу.
Дармостук Олена Василівна, вчений секретар Інституту екології економіки і права – досвідчений науково-педагогічний працівник, яка ефективно працює над удосконаленням і розвитком наукового і нормативно-правового забезпечення Інституту, координації діяльності структурних підрозділів, розробці основних напрямів роботи вищого навчального закладу. Систематично узагальнює і впроваджує перспективний педагогічний досвід, надає практичну допомогу іншим, сприяє створенню ефективних умов для підготовки майбутніх екологів, економістів.
Значну увагу приділяє розвитку науково-технічної творчості студентської молоді, залученню їх до наукової роботи, удосконаленню професійної підготовки студентів. У науково-педагогічній діяльності використовує компетентністно-орієнтований підхід до організації навчального процесу, інноваційні форми і методи роботи. Поєднуючи теорію з практикою, досягла вагомих результатів у особистісному професійному зростанні і як адміністратор, і як педагог.
Журбей Оксана Павлівна, виконуючий обов’язки декана факультету економіки Інституту екології економіки і права, яка ефективно працює над створенням сприятливих умов для отримання студентами вищої економічної освіти, розробляє і здійснює управління навчально-виховним процесом професійної підготовки майбутніх фахівців з економіки.
Постійно працює над удосконаленням науково-методичного забезпечення підготовки магістрів, спеціалістів, бакалаврів за напрямами та спеціальностями: “Міжнародна економіка”, “Фінанси і кредит”, “Маркетинг”. Ефективний управлінець, яка на практиці застосовує сучасні досягнення науки і техніки, створення умов для залучення високопрофесійного професорсько-викладацького складу, самореалізації та самовдосконалення особистості студентів, формуванням у них самостійності, здобуття знань та застосування їх на практиці.
З нагоди святкування 10-річчя з дня заснування Почесним Дипломом Рейтингу в номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм у галузі модельного мистецтва» відзначено Громадська організація «Асоціація дитячої моди», Президент Ярмак Ірина Юріївна. Основною метою діяльності Асоціації є естетичне та культурне виховання дітей, розвиток творчих здібностей дітей в галузі моди, підготовка і адаптація підростаючого покоління в сучасному суспільстві, створення позитивного світогляду і ідеалів. Асоціація запровадила щорічні фестивалі для юних дизайнерів і колективів дитячої моди «Зимові візерунки», «Квіти дитинства», міжнародний конкурс «Міні-модел інтернейшнл». Асоціація дитячої моди – неодноразовий лауреат та переможець міжнародних і всеукраїнських конкурсів та фестивалів моди: «Паром-сезони мод», «Від серця до серця», «Гірське сузір’я», «Серцебиття костюмів», «TOP-MODELUKAS», «MAX MODA».
У номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм у хореографічному мистецтві» Дипломом «Great junior achievements» нагороджено Комунальний заклад культури Вишгородський танцювальний колектив «КЛЕРИКО», директор та художній керівник Пінчук Ольга Сергіївна. З 2006 року колектив «КЛЕРИКО» – «Зразковий художній колектив», який має широкий репертуар: «Кан-кан», «Стихія танцю», «Три почуття танго», «У ритмі думок» та інші. Ольга Сергіївна, як художній керівник колективу, гармонійно поєднуючи сучасну хореографію з класичною, прищеплює повагу молоді до скарбів світового танцювального мистецтва. Багато випускників ансамблю «КЛЕРИКО» продовжують своє навчання у вищих навчальних закладах хореографічного спрямування, деякі продовжують вже працювати в колективі в якості художніх керівників. Колектив «КЛЕРИКО» володар Гран-прі та лауреат трьох І ступенів Міжнародного фестивалю мистецтв «АrtВесна», учасник конкурсу «Крок до зірок», лауреат ІІ ступеня Всеукраїнського благодійного фестивалю «Чорноморські ігри», лауреат Міжнародного фестивалю мистецтв «Світ талантів» та багато інших.
Дипломом «Great junior achievements» нагороджено:
Денисенко Марина Олександрівна – вихованка «Асоціації дитячої моди», яка є автором 6 авторських колекцій, володарка 2 золотих відзнак на конкурсах модного одягу «Автограф», лауреат премії В’ячеслава Зайцева на конкурсі «Текстиль і мода»,ж неодноразовий лауреат і переможець фестивалів дитячої моди «Зимові візерунки», «Квіти дитинства», міжнародних виставок «Baby expo», «Kiev fashion», міжнародних фестивалів в Талліні, Стокгольмі, Ризі, Санкт-Петербурзі.
Мороз Влада Вікторівна – учениця Гімназії № 34 «Либідь», яка є переможницею олімпіад з історії, правознавства, біології, математики, бере активну участь в роботі самоврядування, працює над роботами МАН «Дослідник»: «Деякі способи швидкого обчислення», «Японія, як осередок економічного ідеалу».
Корчемна Ірина Костянтинівна – учениця Гімназії № 34 «Либідь», переможниця вокальних конкурсів «Золоті зернята», «Класичний меридіан», «Квітка надії», активна учасниця культурно-масових заходів гімназії.
Орт Сергій Ігорович – учень Гімназії № 34 «Либідь», переможець багатьох Всеукраїнських та Міжнародних чемпіонатів з бальних танців: «Золотий кубок», «Травневий вальс», «Олімп», лауреат конкурсу «Blackpool Dance Festival» (Лондон), приймає активну участь у житті гімназії.
Миронова Анна-Марія – солістка зразкової вокально-хорової студії «Диво калинове» Центру позашкільної роботи Святошинського району міста Києва. Викладач – заслужена артистка Калінчук Оксана. Миронова Анна – виконавиця українських народних пісень, лауреат премій дитячих музичних конкурсів та фестивалів:: «Платиновий Орфей», «Різдвяний зорепад», «Весняна рапсодія», «Нові імена України», «Віват-марін», «Осіння казка», «Арт-преміум» та інші. Анна учениця спеціалізованої музичної школи-інтернату імені М. Лисенка диригентсько-хорового відділення, захоплюється плаванням, грою на фортепіано. Мріє стати співачкою.
Вишенська Вікторія Ігорівна – учениця Шполянської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 Черкаської області, яка є активним дописувачем в районну газету «Шполянські вісті», за що була відзначена грамотою «Юний кореспондент». Вікторія є ініціатором, організатором багатьох масових заходів школи, фольклорних свят про звичаї, традиції та побут українського народу, має диплом за участь у мистецькому фестивалі «Таланти твої, Шполянщино», грамоту «Кращий піонер успіху».
Кожен переможець Рейтингу своєю активною діяльністю несе у світ добре ім’я нашої нації. Приємно визнавати, що номінантами стали ті люди, які своєю працею уособлюють нову Україну, працюють на благо Вітчизни, сприяють процвітанню та визнанню нашої держави на міжнародній арені як повноправного члена європейської сім’ї.



.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору