Рівне:

Створення та просування сайтів

Суд з’ясує причини безпідставно перерахованих з бюджету 684 тис. грн

Рівненська область 02-бер, 2012, 11:299 prov 741
Прокуратурою Березнівського району Рівненської області розслідувано та скеровано до суду кримінальну справу за обвинуваченням керівника одного із підприємств у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки).
Досудовим слідством встановлено, що під час реконструкції та будівництва навчально-спортивного комплексу колегіуму в с.Балашівка та загальноосвітньої школи у с.Богуші вказана особа, не перевіривши належним чином вартість та обсяги виконаних робіт, подала у 2010 році до Головуправління з питань будівництва та архітектури Рівненської ОДА офіційні документи, у яких було завищено обсяги витрачених матеріальних ресурсів. Внаслідок таких дій підприємству було зайво перераховано бюджетні кошти на загальну суму 684 тисячі гривень.
В ході досудового слідства збитки у кримінальній справі відшкодовано.
Згідно закону відповідальність за вчинення вказаного злочину передбачена у виді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян або без такого.
Олександр Ралдугін,
начальник відділу нагляду за розслідуванням
кримінальних справ слідчими органів прокуратури Рівненської області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору