Рівне:

Створення та просування сайтів

Нападник на банківську установу отримав 5 років в'язниці

Чернівецька область 28-бер, 2012, 12:569 prov 1 046
Зловмисника, який скоїв напад на Чернівецьку філію «Державного ощадного банку України», визнано винним та засуджено до 5 років позбавлення волі.
Нагадаємо, що влітку 2010 року у Чернівцях було скоєно напад на філію «Державного ощадного банку України». Тоді зловмисник, скориставшись іграшковим пістолетом, викрав 4,5 тисячі гривень та втік із місця скоєння злочину. Вжитими оперативно-розшуковими заходами вже за чотири дні працівники карного розшуку вийшли на підозрюваного. Ним виявився 32-річний житель Чернівців. Під час затримання він намагався чинити опір, проте правоохоронцям вдалося його затримати, і наступного дня зловмисник вже давав покази у кабінеті слідчого.
За тиждень після скоєного злочину начальник Чернівецького обласного управління міліції Микола Харабара особисто завітав до філії «Ощадбанку», та подякував касиру відділення за героїчний вчинок, вручивши їй цінний подарунок. Мужності цієї тендітної жінки могли б позаздрити навіть правоохоронці. Адже вона не злякалася погроз нападника і сміливо вступила з ним в бій під дулом пістолета, не знаючи, що він не справжній.
Цю справу було розглянуто Шевченківським районним судом Чернівців. Зловмисника визнали винним у скоєнні злочину, передбаченого статтею 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Його засудили до 5 років позбавлення волі з конфіскацією половини усього належного майна.
Про це Провінційці повідомили з УМВС України в Чернівецькій області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору