Рівне:

Створення та просування сайтів

Заступник директора столичного підприємства та службовець Рівненського обласного центру зайнятості відповідатимуть у суді за розтрату державних коштів

Рівненська область 01-лис, 2012, 16:349 prov 807
Прокуратурою області затверджено обвинувальний висновок у кримінальній справі, порушеній у серпні 2012 року органами Служби Безпеки України стосовно заступника директора одного із приватних підприємств міста Києва та службової особи Рівненського обласного центру зайнятості, діями яких державі завдано збитків на суму 285 тис. грн.
Досудовим слідством встановлено, що заступник директора столичного підприємства при здійсненні у 2011 році робіт із реконструкції одного з районних центрів зайнятості Рівненщини, зловживаючи своїм службовим становищем, протиправно заволодів державними коштами на вказану суму, а спеціаліст відділу капітального будівництва Рівненського обласного центру зайнятості не здійснив необхідного контролю за виконанням вказаних робіт.
Обвинуваченим інкримінуються злочини, передбачені відповідно ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна, вчинені в особливо великих розмірах) та ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) КК України.
У ході розслідування кримінальної справи завдані державі збитки відшкодовано у повному обсязі.
Кримінальну справу скеровано до суду для розгляду по суті.


Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору