Рівне:

Створення та просування сайтів

У МІСТІ З’ЯВИЛИСЯ НОВІ ДОРОЖНІ ЗНАКИ «ПІШОХІДНИЙ ПЕРЕХІД»

Рівненська область 03-вер, 2013, 13:309 prov 838
В рамках проведення профілактичних заходів під назвою «Увага! Діти на дорозі!» працівники Державтоінспекції продовжують здійснювати комплекс заходів спрямованих на попередження та профілактику дитячого дорожньо-транспортного травматизму.
З метою підготовки вулично-дорожньої мережі до нового навчального року працівники ДАІ провели обстеження ділянок, які прилягають до територій дитячих і навчальних закладів та якими проходять маршрути руху шкільних автобусів.
За результатами яких підготовлено та направлено дев’ять інформацій до місцевих органів виконавчої влади щодо усунення виявлених недоліків.
Крім того, з метою підвищення рівня безпеки дорожнього руху, особливо в темну пору доби, керівництвом УМВС спільно з управлінням житлово-комунального господарства винайдено можливість замінити дорожні знаки «пішохідний перехід» безпосередньо біля загальноосвітніх навчальних закладів на новітні дорожні знаки зі світлодіодною підсвіткою.
– На даний час в обласному центрі на трьох пішохідних переходах вже встановлено сучасні дорожні знаки зі світлодіодною підсвіткою, зокрема на вулицях Грушевського, Мірющенка та Соборна, – повідомляє начальник УМВС України в Рівненській області генерал-майор міліції Василь Лазутко.
- У подальшому планується встановити такі дорожні знаки зі світлодіодною підсвіткою на аварійно-небезпечних ділянках дороги, а саме де найчастіше стаються дорожньо-транспортні пригоди – додає керівник обласної міліції.

Прес-служба ВДАІ УМВС України
в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору