Рівне:

Створення та просування сайтів

Скільки можна зекономити, якщо стригтися в домашніх умовах?

ТематическаяМ 20-травня, 2014, 17:079 prov 1 097
Скільки можна зекономити, якщо стригтися в домашніх умовах?Часи, коли представники сильної статі підкорювали панянок довгим густим волоссям, вже давно канули в Лету. Більшість сучасних жінок віддають перевагу чоловікам із охайною короткою зачіскою.
На жаль, послуги перукаря нині недешеві — навіть звичайна, пересічна чоловіча зачіска може відбитися на сімейному бюджеті , особливо , якщо враховувати , що чоловікам необхідно стригтися не рідше за 2-3 разів на місяць, а влітку — і того частіше. Шляхом нескладного арифметичного обчислення можна підрахувати , що на стрижку чоловіки на місяць витрачають 100-150 грн.; на рік, відповідно, — 1200-1800 грн (адже середня вартість чоловічої стрижки в Україні — 50 грн). А якщо врахувати, що в сім'ї кілька чоловіків ?.. Вимальовується зовсім не райдужна картина.
Саме тому багато сімей шукають можливісті заощадити на перукарських послугах для чоловіків. Варіантів вирішення цієї проблеми декілька — наприклад, берегиня сімейного вогнища може озброїтися ножицями і освоїти ази перукарського мистецтва. Але якісно і вміло поводитися з ножицями, по-перше, зможе далеко не кожна жінка, по-друге, досвід такої стрижки необхідно виробляти роками, експериментуючи на власних родичах. До того ж, існує повір'я, що дружина не повинна стригти ножицями власного чоловіка, оскільки таким чином вона «відстрігає» його від себе (звісно, якщо ви схильні вірити в забобони).
Оптимальним виходом у даній ситуації може стати придбання хорошої, якісної машинки для стрижки волосся, ще їх називають тримерами. Сучасні машинки настільки прості і зручні в експлуатації, що навіть новачок може зробити красиву, акуратну зачіску з першої спроби. Насадки, якими оснащена машинка для стрижки волосся, дозволяють вибирати необхідну довжину волосся, без побоювання створення «випадкових» залисин. Треба лише встановити насадку бажаної довжини і ви без зайвих зусиль отримаєте рівну охайну стрижку.
Багато моделей мають у своєму складі також насадки для філірування (проріджування волосся на певній висоті), а також підрівнення бороди та вусів.
Однак, далеко не кожна машинка для стрижки волосся дійсно зможе допомогти заощадити сімейний бюджет. Не варто сподіватися, що дешевий китайський прилад, придбаний на ринку або в сумнівному магазині, буде довго і надійно служити вам. Саме тому слід купувати якісну машинку для стрижки волосся від надійного, перевіреного виробника, і незабаром її вартість окупиться в кілька разів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору