Рівне:

Створення та просування сайтів

Тисячний безкоштовний квиток у Рівному для солдат

Рівненська область 09-лют, 2016, 11:469 prov 1 024
Завдяки підтримці Збройних Сил України в Рівному солдати-строковики вже в тисячний раз змогли безкоштовно відвідати кіносеанс

В Рівному, протягом минулих вихідних, група з тридцяти військовослужбовців строкової віськової служби відвідали один із найпрогресивніших кінотеатрів міста — кіноцентр ЕРА.
Організація такого дозвілля військовослужбовців 55 окремої бригади зв’язку стало можливим завдяки розумінню важливості підтримки своїх захисників Вітчизни колективом цього закладу. Воїни-зв’язківці одні із тих, хто з перших днів вирушили в райони виконання завдань антитерористичної операції та до сьогодні надійно захищають східні рубежі України.
Протягом вихідних у глядацьких залах поруч з цивільними можна побачити не тільки строковиків. Це стосується військових зв’язківців призваних до лав Збройних Сил України за мобілізацією, а також контракт.
— Щоразу кількість безкоштовних квитків для військових обмежена, та розуміючи важливість такої опіки ми вже тривалий час допомагаємо командуванню частини в організації дозвілля підлеглих, — зазначає керівник кінотеатру «Мультиплекс» у кіноцентрі «ЕРА» Вікторія Висоцька. — Особливо це стосується учасників збройного протистояння та членів їх сімей. Адже діти, батьки яких тривалий час знаходяться у важливому відрядженні потребують більше розуміння та підтримки на місцях. Своїм прикладом ми закликаємо представників бізнесу не боятися проявляти ініціативу в питаннях допомоги та підтримки військових, — переконана Вікторія Висоцька.
Під час зустрічі, офіцер бригади зв’язку капітан Іван Бочкор, в черговий раз подякував керівництву закладу кіноцентру ЕРА від всього особового складу частини за розуміння та підтримку зазначивши, що за час збройного протистояння на сході України цими вихідними солдати отримали тисячний безкоштовний квиток на перегляд цікавого кінофільму.

Майор Віктор ШУБЕЦ,
Регіональний медіа-центр МО України (м.Рівне).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору