Рівне:

Створення та просування сайтів

ТРИ РОКИ "ВЕРБУВАЛА" ПОВІЙ

Кримінал 19-лип, 2008, 17:209 prov 1 045
Протягом трьох років громадянка України, жителька Волинської області, перебуваючи на території Республіки Білорусь, разом з шістьма мешканцями Мінська займалась підбором та вербуванням жінок на території України й Білорусі для подальшої сексуальної експлуатації.
Згодом правоохоронці дізналися, що згадана злочинна організація діяла на території м. Брест з 2004 року. Волинянка , керуючись бажанням швидко збагатитися, ввійшла до її складу в 2006 році. Валентині пощастило – вона не стала повією, а очолила один зі структурних підрозділів невеликої, проте досить потужної злочинної організації.
„До обов'язків жінки входила організація пошуку, контролю і постачання клієнтам повій-розповідає Петро Шпига, начальник Відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, підполковник міліції. - Згодом у Валентини з'явився і підлеглий Микола. Саме він відповідав за доставку "живого товару" клієнтам й повернення дівчат, не лише слідкував за оплатою послуг, але й займався отриманням та передачею коштів Валентині.”
Крім того, українка підбирала нових повій, розробляла і створювала умови для підтримки й розвитку злочинної діяльності групи та організації в цілому. Вона ж слідкувала за дотриманням усіх правил, виконанням умов внутрішнього порядку працівницями й накладала відповідні штрафні санкції за непослух. В її обов'язки також входило вирішення питань, що стосувалися утримання місць розпусти для надання сексуальних послуг, забезпечення транспортом, телефонним зв'язком повій та інших членів організації, а також "рекламування" діяльності.
Завдяки професіоналізму й злагодженій роботі білоруських та волинських правоохоронців злочинців удалося викрити і припинити їх протиправну діяльність. Наразі по даній кримінальній справі виявлено та доведено вчинення семи особливо тяжких злочинів. Як повідомили у Відділі зв’язків з громадськістю УМВС України у Волинській області, цю справу незабаром планують передати до суду.

Олеся К І Ш К А
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору