Рівне:

Створення та просування сайтів

Першовересень у Степані

Новини регіону 08-вер, 2005, 10:289 prov 1 052
Перший вересневий день зустрів українських дітей сонячним, але трохи прохолодним ранком та лункою піснею шкільного дзвінка. Понад вісімсот учнів Степанської школи-колегіуму у цей день ввійшли у рідні класи, щоб продовжити свою ходу стежиною знань.
Урочиста лінійка розпочалася вступним словом ведучих. Відразу після цього усі присутні вітали першокласників. Невпевненим кроком, з розгубленим виразом обличчя та з величезними букетами квітів у руках ввійшли 63 першачки у супроводі своїх перших учителів.
Після останніх акордів гімну України з початком навчального року вчителів та учнів привітав директор колегіуму Володимир Морозько. Він представив нових вчителів, які цьогоріч увіллються у педагогічний колектив школи, також відзначив досягнення степанських школярів, і особливо у спортивній галузі. А голова селищної ради Михайло Богоніс нагородив грамотами учнів, які брали найбільш активну участь у житті Степані – за досягнення у навчанні, у художній самодіяльності та спорті.
Закінчилися урочистості святковомим передзвоном першого дзвінка. І лише тоді учні розійшлися по своїх класах – розпочався їх перший урок у новому 2005-2006 навчальному році.
Марина ДАНИЛЮК,
Степань.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору