Рівне:

Створення та просування сайтів

В І кварталі 2009 року службою зайнятості охоплено соціальними послугами 10,9 тис. незайнятих громадян

Останні новини 30-бер, 2009, 12:579 prov 1 254
За оперативними даними у І кварталі 2009 року службою зайнятості охоплено соціальними послугами (зареєстрований ринок праці) 10,9 тис. незайнятих громадян, працевлаштовано 4,6 тис, залучено до громадських робіт 1,1 тис. осіб, працевлаштовано на дотаційні робочі місця 1 особу. Проходили професійну підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації.2,6 тис. безробітних громадян.
В усіх районних центрах області і містах Рівне та Кузнецовськ проведено 17 ярмарків вакансій та 95 семінарів з роботодавцями і головами сільських і селищних рад з питань надання послуг СЗ, організації дотаційних робочих місць, підбору працівників на сезонні та оплачувані громадські роботи, розвитку підприємництва.
Крім того, проведено перевірку роботи ТОВ „БАУЕР", ТзОВ „НДБ ЕКСПОРТ", Християнської місії «Живе слово» при Всеукраїнському Союзі об'єднань Євангельських Християн-Баптистів, ТзОВ «Фапомед Україна», ТзОВ «ІЖКВЮТАЬ», ТзОВ «Газотрон-Люкс», приватного підприємства «ІНВЕСТ АДАМ», приватного підприємства «ЗАЙЕР», ТзОВ «Рестінвест», ТзОВ «Інвестиційно-фінансова компанія «Євроінвестбуд»», ТзОВ «КОРІ ІСТІВСЬКЕ», ТзОВ «X ПЛЮС X ЮЕЙ» щодо роботи іноземців та осіб без громадянства, — повідомила прес-служба ОДА.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору