Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному підвищено рівень зарплат 187 юридичними особами

Останні новини 04-чер, 2009, 11:459 prov 941
Виплата нелегальної зарплати – питання, яке постійно тримають у полі зору фахівці Державної податкової інспекції у м.Рівне. Нині це актуальна проблема, яка позначається на наповненні бюджету і водночас має соціальне забарвлення. Адже роботодавці економлять на податках за рахунок соціальних благ працівників – позбавляють їх гарантованих законодавством оплачуваних лікарняних, оздоровлення, оплачуваних відпусток, належного рівня охорони праці, а в майбутньому – і гідного пенсійного забезпечення.
В результаті, підприємці, по яких були встановлені факти використання праці найманих працівників без оформлення трудових відносин, викликаються для співбесіди з керівництвом ДПІ з питань оформлення трудових відносин з такими особами, надання пояснень та роз’яснення податкового законодавства.
Внаслідок проведених заслуховувань підвищено рівень заробітної плати 187 субєктами господарювання – юридичними особами, а бюджет додатково отримав майже 252 тис.грн.
Крім того, за результатами проведених податківцями заходів погашено заборгованість із виплати заробітної плати в розмірі 2830,4 тис.грн., внаслідок чого до бюджету надійшло 404,5 тис.грн. податку з доходів фізичних осіб, — повідомили з управління оподаткування фізичних осіб ДПІ м. Рівного.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору