Рівне:

Створення та просування сайтів

МНС газу й диму не боїться

Кримінал 24-сер, 2006, 10:409 prov 1 063
Під час гасіння пожеж часто виникають ситуації, коли вогнеборцям доводиться працювати у приміщеннях будівель з високою температурою або ж у підвалах зі складним плануванням. Для ефективної роботи в таких умовах у підрозділах пожежно-рятувальної служби діють ланки газодимозахисної служби.
Поєднання згаданої специфічної роботи пожежників та спорту вилилося у традиційні змагання ланок газодимозахисної служби. Нещодавно на території навчально-методичного центру міста Рівного проводився обласний тур таких змагань.
Як повідомив інспектор центру пропаганди ГУ МНС у Рівненській області Микола Прокопчук, найспритнішими виявилися газодимозахисники наступних пожежних частин: перше місце виборола команда ППЧ-12 з охорони Рівненської атомної електростанції, друге – СДПЧ-8 Кузнецовського міського відділу ГУ МНС, замкнули трійку призерів пожежники з другої ПДПЧ міста Рівного.
Мешканці райцентрів теж можуть бути спокійними – їх життя оберігають знавці справи. Для прикладу, досить непогані результати показали команди, де від часу створення газодимозахисної служби минуло не більше півроку. З таких новостворених підрозділів добре себе зарекомендували ланки ГДЗС Дубровицького та Березнівського районів. Вони у загальному підсумку випередили райони, де ця служба вже функціонує по кілька років.
До речі, саме завдяки роботі газодимозахисної служби з початку року у нашій області врятували життя 66 осіб та ліквідували 630 пожеж.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору