Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 05-лис, 2009, 10:449 prov 1 168
Здається, Сергій Ліщук потроху освоюється в іспанському чемпіонаті. У черговому турі рівнянин зробив левовий внесок у перемогу „Валенсії” над „Каха Лаборал” — 81:74. Вихованець рівненського баскетболу заробив одинадцять очок, зробив десять підбирань та здійснив два блок-шоти.
***
Тим часом стартувала Всеукраїнська юнацька баскетбольна ліга. До оголошення карантину провести перший тур зуміли хлопці 1994 року народження та дівчата 1996 року народження. „Рівненщина-96” змагається у дивізіоні А, сере дванадцяти найсильніших команд цього віку. У Світловодську підопічні Анатолія Колота поступилися господарям ДЮСШ-2 52:72 та перемогли команду „Черкаські мавпи-Фортеця-94” — 89:69. Переможені минулого року були другими у загальному підсумку, а господарі — четвертими.
Дівчача команда „Рівненщина-96” виступала в Івано-Франківську. Підопічні Валерія Жартуна не мали особливих проблем зі своїми суперницями.
***
Всі п’ять вихованців рівненського футболу, які виступають у командах прем’єр-ліги, зіграли у черговому турі по повному матчу. Відзначився лише Вадим Мельник. Вихованець сарненського футболу забив гол престижу у ворота „Арсенала” („Іллічівець” вдома поступився —1:2). Поступилися також одеський „Чорноморець” донецькому „Шахтарю” вдома (0:1), за який виступає вихованець дубенського футболу Олег Шандрук, та дніпропетровське „Дніпро” у Сімферополі місцевій „Таврії” (1:2), де виступає вихованець млинівського футболу Володимир Гоменюк. Львівські „Карпати”, кольори команди захищає вихованець кузнецовського футболу Олег Голодюк, у Києві розійшлися миром зі столичним „Динамо” — 1:1. Лише здолбунівчанин Сергій Долганський зумів втримати свої ворота сухими у домашньому матчі проти „Зорі” і допоміг команді здобути перемогу — 2:0.
***
У другій лізі відбувся лише один матч із запланованого заключного туру нинішнього року. Іллічівський „Бастіон” вдома впевнено переміг плисківську „Єдність” — 4:0. Набравши 25 очок, переможці очолили турнірну таблицю — 25 очок. На один пункт менше у чернівецької „Буковини”. Рівненський „Верес” з 14 пунктами ділить шосте-восьме місця.
***
У п’ятницю відбулося жеребкування 1/16 Кубка України з футзалу. Матчі планувалося провести 14 листопада, проте через карантин можливі зміни. Згідно з жеребкуванням, МФК „Рівне-ДЮСШ-4” вдома прийматиме житомирський „Контингент”. На цьому етапі поєдинки проводяться з одного матчу — переможець виходить в 1/8 фіналу.
Тим часом було опубліковано календар виступів МФК „Рівне-ДЮСШ-4” у першості України з футзалу у першій лізі. Через карантин в ньому відбудуться зміни, тому назвемо команди, які разом із рівнянами боротимуться за нагороди: „Львівхолод”, „Меркурій” (Чернівці), „Шанс-Авто” (Ковель”), „Київ-Уніспорт”, „Каменяр-ТВД-2”” (Дрогобич), „Київський метрополітен”, „Динамо” (Львів), ФК ”Лемберг” та „Планета-НУХТ” (Київ). У стартовому матчі рівняни розійшлися миром у Ковелі проти місцевого „Шанса-Авто” — 3:3. Дублем відзначився Роман Волох та один м’яч забив Вадим Жак.
***
У Дніпропетровську відбувся чемпіонат України з кульової стрільби серед юніорів, в якому перше місце у стрільбі з пістолета на дистанції 50 м виборов студент міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка С.Дем’янчука, майстер спорту Андрій Сокол. Він же здобув бронзову нагороду у стрільбі з пневматичного пістолета. Тренує спортсмена заслужений тренер України Сергій Бондар. Третє місце у стрільбі з пістолета на дистанції 50 м виборов студент РДГУ Роман Нагорний (заслужений тренер України Сергій Бондар).
У командному заліку Андрій Сокол, Роман Нагорний та Максим Кадацький (Кузнецовськ) вибороли перше місце у стрільбі з пістолета на дистанції 50 м.
***
В Кременчуці відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків. Срібну медаль у ваговій категорії до 45 кг виборов учень Березнівського ліцею спортивного профілю Едуард Білий (тренер – заслужений тренер України Валерій Гладиш), а бронзову нагороду у ваговій категорії до 56 кг здобув учень ЗОШ № 4 Здолбунова Сергій Смочек (тренер – заслужений тренер України Володимир Гордійчук).

***
В Сумах 23-26 жовтня пройшов чемпіонат України з бодібілдінгу, в якому взяли участь понад 220 спортсменів. У категорії бодіфітнес до 160 см третє місце посіла Марина Мельченко (тренер – Валерій Ніколайчук).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору