Рівне:

Створення та просування сайтів

На Житомирщині 2 жінки "розправилися" зі злочинцем

Житомирська область 12-січ, 2010, 13:109 Lobanovskiy 903
39-річна жінка за прилавком магазину, що на околиці одного із сіл Житомирського району, завмерла від жаху: перед нею стояв кремезний чоловік, який до самого підборіддя натягнув чорну спортивну шапку з розрізами для очей. «Це пограбування», - сказав невідомий й показав ніж. Продавчиня, озирнувшись, побачила, що крім неї та нападника в магазині більш нікого нема. На новорічний розіграш події не були схожими.

Зловмисник, підскочивши до переляканого продавця й погрожуючи їй нанести тілесні ушкодження, почав вимагати гроші. Жінка зрозуміла, що розбійник не повірить у те, що коштів нема, адже це сталося напередодні Нового року, а саме 29 грудня, отож, виручка з проданих товарів мала бути.

А в цей час, в одному із підсобних приміщень магазину перебувала його власниця. Почувши відголоски із торгової зали, остання подумала, що це хтось так шуткує. Але коли побачила, як невідомий приставляє ніж до горла продавця, все зрозуміла й не розгубилася. Вона, аби відволікти увагу зловмисника, намагалася розговорити його, пропонуючи допомогти знайти гроші. Але ці дії не заспокоїли нападника й він намагався нанести їй удар ножем, але саме у цю хвилину, власниця магазину стороннім предметом вибила ніж з рук злочинця. Останній запанікував. Жінки намагалися зняти маску з його обличчя й затримати. Зав’язалася бійка, але нападнику вдалося втекти з місця події. Гамір і крики чули двоє місцевих жителів, які перебували неподалік від магазину. Саме вони й піймали злочинця й передали його до міліції.

Розбійником виявився 41-річний житель Чуднівського району. Замість грошей чоловік отримав реальну перспективу кримінальної відповідальності. Вчинене ним кваліфікується як розбій і передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Слідство триває.

Учасники подій, що затримали розбійника, будуть заохочені керівництвом УМВС.

Інна Базилюк ст.інспектор ВЗГ УМВС України в Житомирській област.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору