Рівне:

Створення та просування сайтів

“Германія-1” перемагає у Здолбунові

Спорт 14-січ, 2010, 09:449 prov 905
“Германія-1” перемагає у Здолбунові


Напередодні різдвяних свят завершився 14-й відкритий чемпіонат Здолбунівського району з міні-футболу пам’яті Ярослава Гайдучика, який тривав півтора місяці.
З кожним роком його популярність зростає, збільшується кількість команд, стає престижним пройти якомога далі на стадії плей-оф, не говорячи вже про перемогу. У цьому році заявки на участь подали 32 команди, що є абсолютним рекордом за всі роки проведення турніру. Про рівень міні-футбольного чемпіонату говорить той факт, що багато гравців, які беруть у ньому участь, у весняно-осінній період ,,великого футболу” відіграють головні ролі у провідних командах чемпіонатів та першостей Рівненської області.
Після групових змагань до наступного етапу виходило по чотири команди, при цьому команди, які посіли в групах перші місця, а також дві других команди з груп ,,А” і ,,B” продовжували змагання зі стадії 1/8 фіналу, всі інші – з 1/16 фіналу.
Пройшовши всі етапи, у півфіналі зустрілися ФК “Волинь” — “Зеніт” — 2:2 (пенальті 2:4) та “Партія Литвина” — ФК “Германія-1” — 0:1. У матчі за третє місця ФК “Волинь” переміг “партію Литвина” — 3:1. У заключному матчі турніру ФК “Германія-1” розгромила “Зеніт” — 7:1.
По завершенню чемпіонату команди, які зайняли 1-4 місця, нагородили кубками, дипломами, медалями, грошовими преміями. Індивідуальними кубками нагородили: кращий бомбардир – Юрій Гриценко (“Партія Литвина”) — 15 забитих м’ячів, кращий воротар — Олексій Дем’янець (“Партія Литвина”), кращий гравець — Богдан Новак (ФК “Германія-1”). Кубком ,,Приз глядацьких симпатій” була нагороджена команда ФК,,Кошатів”. Грамотами відзначили палких вболівальників та ветеранів футболу.
Сергій Милян,
Здолбунів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору