Рівне:

Створення та просування сайтів

На Житомирщині два злодія виносили з сільських магазинів все підряд

Житомирська область 19-кві, 2010, 08:479 Lobanovskiy 907
На Житомирщині двоє чоловіків виносили з сільських крамниць гроші, їжу, алкоголь, і навіть постільну білизну. Правоохоронці швидко викрили кримінальний дует, адже в минулому ці крадії вже відбували покарання за аналогічні злочини.

Випадкова зустріч на житомирському перехресті для двох у минулому засуджених чоловіків стала доленосною. Як годиться, випили за знайомство. А вже за три дні - перший пограбований друзяками магазин. Брали все, що можна винести. Менш, ніж за місяць, - десяток крадіжок. Всі торгові точки один з грабіжників добре знав, адже до цього працював експедитором.

Затриманий:

- Дізнались, що я був засуджений - мене скоротили з першої роботи, другої, третьої. По-вашому, що мені, йти пляшки збирати, чи по смітниках?

Залазили до сільських крамниць досвідчені грабіжники без проблем.

Затриманий:

- Елементарно. Руки, ноги, монтіровка.

- Тобто?

- В прямому смислі: руки, ноги, монтіровка.

Награбоване злодії перевозили додому на заздалегідь замовленому таксі.

Затриманий:

- Брали звичайне таксі, платили йому гроші, приїжджали, він загружався. І привозив нас. Його це не цікавило.

Тим часом, у пошуках лиходіїв правоохоронці з’ясовували, чи бува не причетний до цього хтось із колишніх ув’язнених. Таким чином і вийшли на одного з крадіїв.

Микола Нишпал, керівник сектору Житомирського РВ міліції:

- Деякий час проводились заходи по відпрацюванню його зв’язків. З ким він спілкується і з ким, ймовірно, міг разом скоювати злочини.

З’ясувавши особу іншого грабіжника, оперативники затримали обох. В їхньому помешканні знайшли чи не півтори сотні поцуплених товарів. Наразі міліціянти встановлюють причетність затриманих до пограбувань у сусідніх областях. Однак кажуть: на 6 років тюрми чоловіки вже накрали.

Олександр Райковський, Андрій Танський, Житомирщина, НТН.
http://ntn.ua/uk/news/robberies/2010/04/16/3579
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору