Рівне:

Створення та просування сайтів

На Львівщині два колишніх військових обкрадали сільські магазини

Львівська область 06-вер, 2010, 08:489 prov 907
На Львівщині затримали справжній злочинний десант. Двоє колишніх вояків перекваліфікувалися на крадіїв, і впродовж двох місяців оббирали сільські крамниці.

Крамничку в селі Єлиховичах обкрадають не вперше. Аби бодай якось убезпечитися від злодіїв, замурували одне вікно. Та це не допомогло. До закладу знову завітали "непрохані гості", залізли вночі.

Михайло, директор крамниці:

- Вирвали решітку. Решітка дуже їм то легко пішла, бо не була дуже міцно закріплена. Відкрили магазин, побачили, що, основне - папіроси - були забрані з магазину, вирвана шухляда, де була готівка, розмінна монета.

Винесли товару і грошей на шість з половиною тисяч гривень, забрали й понад тридцять карток для поповнення рахунків мобільних телефонів. Знайти зловмисників було не просто: ані відбитків пальців, ані інших слідів у крамниці міліціянти не знайшли.

Богдан Петелицький, в.о. керівника відділу Золочівського РВ міліції:

- Де вони скоювали злочини, всюди вони використовували рукавиці, так що відбитків пальців практично ніде не було.

Утім, уже наступного дня одного з крадіїв затримали. Він пропонував перехожим поцуплені скретч-картки за півціни. Згодом спіймали і його спільника. У квартирі, яку винаймали зловмисники, правоохоронці виявили цілий склад крадених речей.

Богдан Петелицький, в.о. керівника відділу Золочівського РВ міліції:

- Було знайдено речі з продуктових магазинів такі як сигарети, карточки поповнення, були різні дитячі іграшки…

Знайшли й сумку, де були ломик, викрутки та інше злочинне приладдя. З його допомогою чоловіки залазили до крамничок. На сумлінні одного із затриманих - майже десять таких крадіжок. А завдав збитків на понад 25 тисяч гривень. І це лише за два місяці. Обидва затриманих - колишні військові. Чому вирішили змінити професію - пояснювати не хочуть. Мовляв, так карта лягла.

Затриманий:

- Нету никаких причин. Так получилось само собой.

Тепер колишніх військових посадовлять до в'язниці. Їх звинувачують у крадіжках. А за це позбавляють волі на шість років.


Галина Лемішко, Юрій Котоус.
http://ntn.ua/uk/news/robberies/2010/09/03/4423
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору