Рівне:

Створення та просування сайтів

Три запитання Гоменюку

Спорт 01-лип, 2010, 10:529 prov 1 067
Після фінішу чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги нападник дніпропетровського “Дніпра” Володимир Гоменюк плідно використав паузу у перерві між чемпіонатами.
По-перше, цей обдарований бокіймівчанин одружився. Відтепер його життєвою і футбольною музою буде чарівна односельчанка Юля – майбутній фермацевт. Як кажуть у таких випадках, нехай їхнє кохання складається з ласки, яка не закінчується, і з вірності, що не минає. По-друге, Володимир Михайлович побував на дитячо-юнацькому турнірі на призи свого імені з міні-футболу і подарував небувале піднесення юним гравцям. І, по-третє, Володимир дав коротеньке інтерв’ю для “Провінційки”.
- Володю, у завершальній частині минулого чемпіонату ти травмувався, відтак не грав у шести матчах за участю “Дніпра”. Як ти вважаєш, чи це вплинуло на рішення Мирона Маркевича не викликати тебе до лав збірної Національної команди України?
- Крім того, що я пропустив шість матчів чемпіонату, наслідки травми відчував і тоді, коли почав виходити на поле. Звісно, травма далася взнаки. Чи вплинула вимушена перерва в іграх на вибір тренера національної збірної команди України? Сказати важко, однак я вважаю, що Мирон Маркевич підбирає гравців, які реалізовуватимуть його тренерську концепцію. У коло тих гравців я, на жаль, не потрапив. Але це право тренера і тут нічого не вдієш, бо саме він відповідатиме за кінцевий результат.
- Сподіваюся, зі своєю натхненною і результативною грою ти потрапиш і в поле тренерського зору Маркевича, і в коло кандидатів до збірної команди України. Принаймні, численна армія прихильників твого спортивного таланту цього тобі щиро бажає.
- Дякую. Тут залишається хіба що додати, перефразовуючи відомий вислів, поганий той футбольний солдат, який не мріє стати футбольним генералом. Щоправда, мрії реалізовуються лише в результаті виснажливої щоденної праці, наполегливості, командному духу і трішечки завдяки везінню… Складових для здійснення мрії чимало, однак важливо, щоб і футбольна фортуна не відверталася від гравця.
- Кого вважаєш фаворитом чемпіонату світу з футболу у ПАР?
- Як на мене, то у трійку фаворитів входять Аргентина, Бразилія, Іспанія…
P.S. До речі, аналізуючи подекуди невиразну гру нападників збірної України і результати її матчів з командами Литви, Румунії, Норвегії, журналісти радять Мирону Маркевичу тримати в полі зору гру форвардів Марка Девіча, Андрія Воробея, Олександра Ковпака і Володимира Гоменюка. Очевидно, потенціал тих футболістів відомий не лише журналістам…
Інтерв’ю вів Віталій ТАРАСЮК, Млинів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору