Рівне:

Створення та просування сайтів

Десну не форсували

Спорт 19-сер, 2010, 12:429 Lobanovskiy 1 120
Лише у четвертому турі рівненський „Верес” зумів відзначитися забитими голами. На жаль, два м’ячі, забиті у ворота чернігівської „Десни”, не дозволили нашій команді здобути бодай очко. У виїзному матчі першості України з футболу в другій лізі підопічні Віталія Шевчука поступилися 2:4. Після першого тайму господарі перемагали 4:0.

Десну не форсували

„Десна”, укомплектована досвідченими футболістами, піднесла наймолодшій команді другої ліги майстер-клас. Вже у першому таймі гості „горіли” — 0:4. Хет-триком відзначився Олександр Кожем’яченко. Забити стільки голів футболісти змогли не тільки через помилки в захисті, але й через… погоду. У першому таймі сильний вітер дув у бік воріт Павла Печинського. А боротися проти такого природного явища та ще й проти такого суперника — надскладно.
Під час перерви Віталій Шевчук мав чоловічу розмову з підлеглими, яка подіяла на футболістів. У другому таймі рівняни не опустили руки, а намагалися врятувати поєдинок. Наслідком цих дій стало два забитих голи. Зусиллями Володимира Гайдука та Андрія Оксенюка (з пенальті) рівнянам вдалося скоротити різницю. На більше у”Вереса” не вистачило ні часу, ні сил.
Віталій Шевчук, головний тренер „Вереса”:
— Перший тайм ми провалили. „Десна” — хороша команда, укомплектована досвідченими гравцями. Той же Кожем’яченко, який забив нам три голи, виступав у першій лізі. У першому таймі нічого не вдавалося. До цього додався сильний вітер, який не давав можливості вибити м’яч. Пропустили два голи, кинулися відігравати і нарвалися на дві контратаки. У перерві ми серйозно поговорили в роздягальні, й хлопці заграли. Після перерви на футбольному полі була рівна боротьба. Головне, що хлопці не опустили руки і не „посипалися”. Ми змогли не тільки втримати свої ворота недоторканими у другому таймі, а спромоглися двічі забити. Хлопці набувають досвіду — це головне. А перемоги будуть обов’язково!
Результати решти ігор четвертого туру:”Скала” —”Чорноморець-2” — 0:0,”Нива” —”Бастіон” — 2:5,”Динамо” —”Рось” — 6:2,”Енергія” — МФК”Миколаїв” — 1:0,”Суми” —”Єдність” — 1:0.
Після чотирьох матчів лідирує”Енергія” (Нова Каховка) — десять очок. На одне менше у двох колективів — ФК”Суми” та”Десна” (Чернігів).”Верес” із нулем очок перебуває на дні турнірної таблиці. Наступний поєдинок”Верес” проведе вдома. На стадіоні”Авангард” рівняни прийматимуть Хмельницьке”Динамо”. Поєдинок відбудеться 22 серпня о 18 годині.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору